Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Barátommal tervezzük, hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátommal tervezzük, hogy a közeljövőben lefekszünk. Nagyon sok olyan kérdést olvastam itt, hogy kiszakadt a gumi. Hogy lehet, hogy ilyen sok alkalommal?

Figyelt kérdés
Azt gondolnám, hogy erre nagyon kicsi az esély, tekintettel, hogy elvileg ez az egyik legbiztonságosabb védekezési módszer. Ha a megfelelő méretet és jó márkát választunk, elkerülhető ez a probléma? Nagyon félek attól, hogy nálunk is kiszakadna, és mivel fogamzásgátlót nem szándékozom még szedni, hogyan tehetnénk még biztonságosabbá majd? Legjobb márka? Durex, LifeStyle, Masculan? Kérlek, azt is írjátok már le, hogy nektek milyen márka lyukadt ki (már ha történt ilyen).

2015. dec. 1. 12:38
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
100%
Igen sokat olvasni. De szerintem keves tortenik. Mert ugye akinek nem ortent nem irja ki. En evekig azzal vedekeztem. Egyszer sem szakadt ki. Vigyazva kell felhuzni es lassan. Es nem lesz gond. Ne aggodj
2015. dec. 1. 12:47
 2/34 A kérdező kommentje:
Remélem igazad van! Köszi a választ! :)
2015. dec. 1. 12:48
 3/34 anonim ***** válasza:
100%
durexet használunk, az elég jó márka, mostanság extra safe-et veszünk s még mielőtt elélvezne nem árt csekkolni,hogy nincs-e baja a guminak.. ha nincs akkor mehet!
2015. dec. 1. 12:50
 4/34 anonim ***** válasza:
6%
Hat azert nekem is 2x kiszakadt pedig nem sokszor szexeltem gumival eletemben, kb vagy 40szer. Vagyis az 5% ami igencsak sok.
2015. dec. 1. 14:14
 5/34 anonim ***** válasza:
100%

Nekem soha nem szakadt még ki, szerencsére.

Rengeteg márkát próbáltunk már, Durextől a LIDL-ben kaphatóig....

2015. dec. 1. 14:56
 6/34 anonim ***** válasza:
Nálunk egyszer kiszakadt (masculan pur)
2015. dec. 1. 14:57
 7/34 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sem szakadt ki soha, a jópár év alatt..
2015. dec. 1. 15:02
 8/34 anonim ***** válasza:
100%

Azért érzed soknak, mert ezt olvasod csak.

Hányan szexelnek óvszerrel egy nap? Hány ír ki kérdést arról, hogy kiszakadt?

2015. dec. 1. 15:02
 9/34 anonim ***** válasza:
100%

Sok év tapasztalata alapján mondhatom, hogy nem igazán szakad ki, sőt. Ha kiszakad, akkor valaki vagy nagyon peches és pont selejteset fogott ki, vagy nem megfelelő módon húzza fel, vagy használja.

Akiknél meg már több is kiszakadt, ott meg nem a gumival van a baj, hanem a használójával.

Lifestyle, Masculan, ezek váltak be.

Durex-hez egyszer volt tapasztalatom, amikor az akkor barátom felhúzta, már a felhúzásnál kiszakadt, de egyik másik márkával, az előzőleg leírtakban nem volt ilyen gond. Vagyis soha nem szakadt ki egy sem.

2015. dec. 1. 18:57
 10/34 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm az eddigi válaszokat, mèg jöhetnek! :)
2015. dec. 1. 22:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!