Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmmel szombaton szeretkeztünk és kiszakadt a gumi. Rá egy fél órára bevette a 72 órás Escapelle tablettát. Tegnap kellet volna megjönnie a menszeszének, de nem jött meg. Lehet valami baj?
Biztos a gyógyszer felborította a hormonháztartását.
Én is vettem már be, nekem pl. semmi nem változott, ugyanúgy megjött amikor kellett.
Viszont, egyik barátnőmnek közel fél évig össze vissza.
Még mindig nem jött meg neki...
Lehet baj van??
14 órakor kiírod hogy nem jött még meg neki.
Írd ki még légyszíves 18-kor, 22-kor, ma hajnali 4-kor, 10 órakor, 14 órakor, este 18 órakor meg 22 órakor és holnap is folytasd idióta. Neked legózni kéne nem dugni.
Egyelőre nyugi. Minél előbb vette be, annál nagyobb eséllyel hat. Én is jártam így, közel 12-16 óra telt el nálam (de 24en belül maradtam, pontosan nem emlékszem). Egy hétre rá megjött ( ez a tabi egyik mellékhatása amúgy). Utána picit összevissza, egy-másfél nappal tovább tartott késett 1,5 hetet is.. Én is ideges voltam azért, de mivel egy hatalmas adag hormon van egyetlen tablettában (állítólag 3 hónapnyi vagy több - valahol láttam) nem kell csodálkozni, ha megkavarodik a szervezete.
Nyugodjatok meg, ugyanis a stressztől is késhet, nem is keveset.
Ha két hétig semmi még, akkor teszt, esetleg doki. De szerintem nem lett terhes :) Kitartás:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!