Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jogai vannak, a férfinak ha nem szeretné megtartani a gyereket, de a nő igen?
Sziasztok, volt egy alkalmas randim, sex lett belőle, gumival csináltunk, nem élveztük, levettem, el se mentem, aztán vége lett az aktusnak.
Azóta nem is találkoztam a lánnyal,már akkor is mondtam, félek,hogy lesz gyerek,ő mondta ne aggódjak.
Félre mentek a dolgaink, amikor meg kellet volna jönnie megkérdeztem, hogy megjött-e neki, azt mondta igen,meg amúgy is mit aggódok ezen.Nagy öröm volt számomra ez a hír.
Viszont szeretném tudni, mi van akkor, ha a csaj meg akarja tartani, én meg nem?Minek szülessen meg, ha nincs meg hozzá az anyagi háttér, három ember élete menne szépen tönkre.Milyen jogai vannak egy férfinak ebben az esetben?Az, hogy a nő döntene egy ennyire komoly kérdésről, az abszurdum lenne, két ember kell egy ilyen dologhoz szerintem.
Jogod van kimenni (=kimenekülni) külföldre, ahol nem érhet el téged a nő gyerektartás után kuncsorogva.
Én 2 nyelven beszélek folyékonyan (angol, német) és egy másikon elfogadhatóan (orosz), úgyhogy ha egy alkalmitól lenne gyerekem, aki megtartaná az akaratom ellenére és pénzt követelne rajtam, akkor kimennék élni külföldre.
"Az, hogy a nő döntene egy ennyire komoly kérdésről, az abszurdum lenne, két ember kell egy ilyen dologhoz szerintem."
Hát pedig bizony. Amíg a nő képes arra, hogy kigordja a gyereket, amíg benne fejlődik és nem benned, addig ez így lesz.
Ugyanúgy nem lehet rákényszeríteni a nőt egy abortuszra (ami ugye egy műtét), mint ahogy téged sem lehet rákényszeríteni, hogy mondjuk végezzenek rajtad művi meddővé tételt vagy vegyék ki a mandulád.
Legyen eszed, és ne bújj ágyba olyannal (pláne nem gumi nélkül), akiről nem tudod 100%-ra, hogy nem csesz át a palánkon.
"gumival csináltunk, nem élveztük, levettem"
Azt mondják, a férfinak két agyat adott a teremtő, de olyan kevés vért, hogy egyszerre mindig csak az egyiket képes használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!