Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez annyira elfogadhatatlan egy pasinak?
Miért nem fogadják el a pasik,hogy csak óvszerrel vagyok hajlandó szexelni és nem engedem popóba sem.
A legtöbb kapcsolatom tönkrementébe sajna ez is közrejátszott,pedig nem értem miért baj,hogy nem szedek hormonokat vagy,hogy több eszem van mint egy tinilánynak és nem hiszem el a "Nyugi,kihúzom előtte!" dumát? Ekkora baj,hogy nem akarok terhes és beteg lenni?
Tudom,most sokan leírják,hogy én megválogatom a partnert és csak a férjemmel...,de attól,hogy valaki drága ruhákban jár és naponta 2X fürdik még lehet beteg,ami meg a férjeket/feleségeket illeti: [link]
Bár hallottam már idehaza is olyat,amikor a pasit dobta a csaja,mert az csak gumival volt hajlandó.
párom évekig szenvedett a tabletta mellékhatásaitól és még mindig nem jött rendbe a ciklusa, az orvos meg nem tud tenni igazán semmit, várni kell, emiatt a babacsinálás egy kész rémálom, szóval ez nem ilyen "akarok e tablettátszedni, mert félek tőle" hozzáállás.
És miért kezdett el szedni? Mert divat lett és a volt pasija kijelentette, hogy ő nem képes óvszerben szexelni szóval vagy kikapkodó vagy tabletta. És most én szívom meg.
Nem tudok olyan embert mondani az ismerőseim között akinek ilyen problémája lett volna, viszont annál több olyat aki évekig tablettázott, majd abbahagyta és tervezetten jött a baba (akár többi is) gond nélkül.
Még mindig tartom a véleményem, jó orvost kell keresni, pénzt és időt rászánni a megfelelő gyógyszer kiválasztására. De ha nekem nem hisztek még mindig, ott a 24-es válasz
igen, ez nem a jó orvoson és a pénzen múlik, nálunk minden megvolt, de feleségem beleesik abba a 10-ből 1 rosszul reagál kategóriába.
Ezért ha egy nő azt mondja, hogy nem akar tablettát szedni akkor igen is döntse el maga, még akkor is ha kicsi a kockázat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!