Szerintetek is elfogadhatatlan hogy egy 17 éves jótanuló lány suli után szokott pár órára találkozni a barátjával?
Mennyi az a párszor 2-3 óra egy héten? (5?)
Szerintem te csúsztatsz!
Előttem már leírták, egyetértek velük.
De azt remélem közölted azért velük, hogy bocsi később jövök haza, mert...
Azért érted, ne várjanak, aggódjanak, hogy mégis hol vagy, mikor már haza kellett volna jönnöd. 19 évesen is szoktam közölni, hogy később jövök, ha mást nem (sms, telefon) vagy pedig gondolják -max felhívnak vagy pedig sms-t küldenek, hogy minden rendben van-e.
Ők is voltak gyerekek, tinédzserek ugyan azt csinálták körülbelül, mint mi. Ugyan úgy csináltad hülyeségeket és minden mást is :D
Esetleg kissé régi vágásúak a szüleid :/
#6 vagyok
Töröltem a szöveg közepe körül, majd átírtam, így kissé nehezebben érthetőre sikerült.
*ha mást nem küldök nekik egy sms-t, vagy felhívom őket
És igen, kissé kevés adattal szolgáltál, amiből a szituáció sem derült ki. Ahogy az sem, hogy teljesen őszinte vagy-e :D Néha még magunknak bevallani sem egyszerű :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!