Szerintetek is elfogadhatatlan hogy egy 17 éves jótanuló lány suli után szokott pár órára találkozni a barátjával?
én is 17 évesen ismertem meg a barátomat. ahogy tehettük találkoztunk, sokszor reggel suli előtt, és suli után is.
hétvégén az egyik napot mindig együtt töltöttük ezen felül.
ennek ellenére meglettek a nyelvvizsgáim , kitűnő érettségit írtam, felvettek egyetemre stb.
aki akar tanulni megoldja. engem nem hátráltatott semmiben,inkább motivált,hogy gyorsan tanuljak meg és találkozzunk..
mielőtt megismertem volna, előtte meg mindig halogattam a tanulni valókat..
de ez én vagyok, tudok olyat aki korábban kitűnő volt, majd lett pasija és leengedett olyan 3-as szintre.
Fura dolog amit írsz. A szüleid kb. olyan idősek mint én, és tisztán emlékszem, hogy már 14 éves koromban bandáztunk, találkoztunk lányokkal, hétvégén diszkó, koncert, mozi, minden volt. Szóval lényegében azt csináltuk, mint most ti. Egyszer-egyszer én is meghallgattam apámat amint szónokolt a csavargás ellen, és utáltam is rendesen olyankor.
A szüleid gondolom hasonlóan nőttek fel, majd egyszer kérdezd meg, hogy mikor kezdtek el randizni egymással! :D
Egy biztos, én már nem fogok szónokolni a gyerekeimnek, sőt inkább örülök, ha néha kimozdulnak itthonról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!