Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ez minden esetben terhességet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez minden esetben terhességet jelent?

Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet, hogy került belém nagyon pici ELŐVÁLADÉK a peteérésem előtt 2-3 nappal. Utána fájt a mellem, a mellbimbóm. Közben megfáztam, ingadozott a hőmérsékletem. Most kell megjönnie 3-4 nap múlva. Egyre erősödő Menstruációs görcsöket érzek, de szurkál a méhem és kétoldalt felváltva hol egyik, hol a másik petefészkem. A megfázás mellé fel is fázhattam, mert az utóbbi időben mindig hideg volt a lábam, és sokat is pisiltam/pisilok. Ezek a jelek lehetnek csupán menstruációs jelek is? Annyi "terhességről szóló fórumot" olvasni, ugyanezen tünetekkel. Nem jönne jól egy gyerek 16 évesen. Remélem megjön. Vélemények? Köszönöm!!!

2015. szept. 8. 21:06
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy mikor történt a dolog. Ha több,mint 2 hete, akkor jelenthet igen, ha még nem,akkor 2-3hét múlva már jelenthet terhességet, hisz akkor mutatja csak ki a teszt.
2015. szept. 9. 06:58
 22/31 A kérdező kommentje:

Kb 2 hete történt, igen.

A barátom szerint nem előnedv volt, csak az én nedvességem. De mennyi az esély ennyiből?

2015. szept. 9. 07:32
 23/31 anonim ***** válasza:
Teljesen mind1. Valtoztatni a tortenteken nem tudsz. Ha terhes vagy mehetsz abortuszra ha nem akarod megtartani vagy megtartod es lesz ritka rossz elet 16 evesen. Sokkal egyszerubb ha veszel egy tesztet es megcsinalod. A megfazas es felfazas menstruacioval keverve nagyon jo ilyen jellegu problemakat okoz. Ha meg egy kicsit meg utana olvasnal a hideg labtol meg nem fazol fel. Ha a tesztre nem mondasz ament mert nem vagy biztos az eredmenyben akkor menj nogyogyaszhoz majd o kioszt barmi is az eredmeny. Az itteni osztasokkal meg jol jarsz. Gondoljak a tobbiek h hatha beno a fejed lagya.
2015. szept. 9. 13:09
 24/31 A kérdező kommentje:

Szóval. Amikor a lábam hideg kövön van, szinte MINDIG felfázok. Hihetetlen, de így van. Anyukám pont ugyan ilyen. Ha nem jön meg, nyilván az első, hogy tesztelni fogok. Ez evidens. A válaszolóktól pedig, csupán egy pár normálisat kaptam. Nekik nagyon köszönöm!

Kezdd elmúlni a felfázás. Kevesebbszer szurkál a hasam, nem pisilek már annyit. És egész nap menstruációs görcseim voltak.

Ha netán valaki még válaszolna, nem szidásokra vagyok kíváncsi. Nagyon szépen köszönöm:)

2015. szept. 9. 14:44
 25/31 A kérdező kommentje:
Nem is köhögök, nem fáj a torkom, és a hőm is szépen visszament 36-ra.
2015. szept. 9. 14:47
 26/31 A kérdező kommentje:

Ma, a 27. Napon megjött, hála Istennek...

És a barátom sem készül elhagyni... ;-)

Köszönöm a válaszokat, mèg 1x, nem kell izgulnom, elég erősek a görcseim és a vérzésem is átlagos.

2015. szept. 11. 13:35
 27/31 anonim válasza:
Én azért a helyedben csinálnék majd egy terhességi tesztet, (nem szivatlak, komolyan mondom) mert én is ugyanígy jártam a barátommal, és is megörültem hogy megjött csak aztán megőrültem amikor a nőgyógyászom közölte a "jóhírt"... ő mondta nekem hogy nem kizáró ok a menstruáció a terhességre :/ szóval most itt ülök 18 évesen 2 hónapos terhesen és nem tudom mihez kezdjek
2015. szept. 11. 22:57
 28/31 A kérdező kommentje:
Uhhh... Vettem egy 2 dbos X-epil gyorstesztet azert, ha elmulik.
2015. szept. 12. 02:16
 29/31 A kérdező kommentje:
De ma ugymond rendesen megvan ugylatom. Nem rozsaszines barnas stb. Elenkpiros es egesz normalis.
2015. szept. 12. 11:32
 30/31 anonim ***** válasza:

Ezt most megúsztad, szerencsére. :)

Viszont legyen intő lecke: soha ne engedd, hogy óvszer nélkül betegye neked a barátod. Bármennyire is elkapja a hév, meg bármennyire is szeretnéd te is, hallgass a józan eszedre.

Nem ér meg annyit egy kis élvezet, hogy utána 16 évesen kiess a tanulásból (vagy legalábbis nagy erőfeszítéseket kelljen tenned, hogy tanulni tudj) kimaradj abból, ami a korosztályodnak természetes, netán abortuszra menj, ami bármennyire is mondják, hogy nem gyilkosság, mégis egy megkezdődött emberi élet kioltása, akkor is, ha még nincs tudata, és nem úgy néz ki, mint mi idekint.

Egy esetleges terhességgel kapcsolatosan hiába mondják, hogy közös a felelősség, valójában a gyakorlatban a nőé lesz, hiszen az ő testét érinti, és a gyereknevelésben is neki van több teendője. Így nőként nagyon fontos, hogy tudj nemet mondani, ha megalapozott okod van félni tőle, hogy teherbeesel. Egy megszakításos közösülésnél pedig megvan az esélye. Ragaszkodj a gumihoz, vagy írass tablettát. A te korodban még jobb lenne a gumi, persze rendesen használva.

2015. szept. 13. 17:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!