Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ez minden esetben terhességet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez minden esetben terhességet jelent?

Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet, hogy került belém nagyon pici ELŐVÁLADÉK a peteérésem előtt 2-3 nappal. Utána fájt a mellem, a mellbimbóm. Közben megfáztam, ingadozott a hőmérsékletem. Most kell megjönnie 3-4 nap múlva. Egyre erősödő Menstruációs görcsöket érzek, de szurkál a méhem és kétoldalt felváltva hol egyik, hol a másik petefészkem. A megfázás mellé fel is fázhattam, mert az utóbbi időben mindig hideg volt a lábam, és sokat is pisiltam/pisilok. Ezek a jelek lehetnek csupán menstruációs jelek is? Annyi "terhességről szóló fórumot" olvasni, ugyanezen tünetekkel. Nem jönne jól egy gyerek 16 évesen. Remélem megjön. Vélemények? Köszönöm!!!

2015. szept. 8. 21:06
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

Az első kettőnek nagyon-nagyon szépen köszönöm a biztató szavakat!

Harmadik, pedig: kérlek szépen tudatlanból ne ítélkezz. Miért lenne fontosabb ő? Hm? Mindig az én érdekeimet nézi. Nem rakta be simán -.- ne ítélkezz! Az óvszerre került az előváladék, mert véletlenül olyan lett a keze, meg a hasa! De nálad biztos minden fényes lehet, hogy így masokat "szidsz, ítélkezel" köszönöm, hogy méltattál megírni a válaszodat.

2015. szept. 8. 21:52
 12/31 anonim ***** válasza:

Na látod minél többet írsz annál tisztább a kép...

Nem vagy terhes!

2015. szept. 8. 21:56
 13/31 A kérdező kommentje:

Igen, bocsánat. Annyira megijedtem. Nagyon szeretem a barátomat, ő is engem és tudom hogy nem hagyna el. Nem akarunk egy terhességet.

Az idegességtől nem írtam le. A tünetek lehetnek megfázás/idegesség/hormonok? Köszönöm utolsó! :)

2015. szept. 8. 21:59
 14/31 anonim ***** válasza:

Ne parázz nem lesz gond...

Viszont midig legyen a szemed előtt, hogy a szex eredeti funkciója a gyereknemzés, és egy védekezés se 100%.

Tehát mindig ott lesz a pakliban a nem várt gyermekáldás.

Szóval legyen mindig B terv... Egy baleset esetén, esemény utáni tabletta... Vagy esetleg olyan legyen a partner, akivel eltudod az életed képzelni.

2015. szept. 8. 22:03
 15/31 A kérdező kommentje:

Persze! A barátom szerint nincs semmi gáz, meg fog jönni, és ne idegeskedjek! Tudom, hogy ő segítene mindenben. Sok /sajnos rossz/ dolgon mentünk már keresztül együtt, és sikeresen meg is oldottuk őket, amennyire lehetett.

Csak én görcsösen félek ettől a témától.

2015. szept. 8. 22:07
 16/31 anonim ***** válasza:

Ez csak az idegességtől van. Ilyenkor a parától beképzeled magadnak a jeleket és mindent arra fogsz.

Nyugodj meg. Nem lesz semmi gond. Nagyon kicsi az esélye hogy össze jött volna...

De ha akarsz beszélgetni nyugodtan írj privit :)

2015. szept. 8. 22:08
 17/31 anonim ***** válasza:

Félni???? Félni nem kell az nem jó semmire.

Felkészülni kell az eshetőségre.

2015. szept. 8. 22:11
 18/31 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Írj rám te, és akkor visszaírok!

És köszi, felkészülök, persze. Csak ez most... Na. Érted. Véletlen baleset.

2015. szept. 8. 22:16
 19/31 anonim ***** válasza:
egyél antibébi tablettákat
2015. szept. 8. 22:50
 20/31 anonim ***** válasza:
azt nem értem, hogy akkor miért tette beléd a barátod? mert nyilvál észrevette, ha most tudod
2015. szept. 8. 22:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!