Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez minden esetben terhességet jelent?
Az első kettőnek nagyon-nagyon szépen köszönöm a biztató szavakat!
Harmadik, pedig: kérlek szépen tudatlanból ne ítélkezz. Miért lenne fontosabb ő? Hm? Mindig az én érdekeimet nézi. Nem rakta be simán -.- ne ítélkezz! Az óvszerre került az előváladék, mert véletlenül olyan lett a keze, meg a hasa! De nálad biztos minden fényes lehet, hogy így masokat "szidsz, ítélkezel" köszönöm, hogy méltattál megírni a válaszodat.
Na látod minél többet írsz annál tisztább a kép...
Nem vagy terhes!
Igen, bocsánat. Annyira megijedtem. Nagyon szeretem a barátomat, ő is engem és tudom hogy nem hagyna el. Nem akarunk egy terhességet.
Az idegességtől nem írtam le. A tünetek lehetnek megfázás/idegesség/hormonok? Köszönöm utolsó! :)
Ne parázz nem lesz gond...
Viszont midig legyen a szemed előtt, hogy a szex eredeti funkciója a gyereknemzés, és egy védekezés se 100%.
Tehát mindig ott lesz a pakliban a nem várt gyermekáldás.
Szóval legyen mindig B terv... Egy baleset esetén, esemény utáni tabletta... Vagy esetleg olyan legyen a partner, akivel eltudod az életed képzelni.
Persze! A barátom szerint nincs semmi gáz, meg fog jönni, és ne idegeskedjek! Tudom, hogy ő segítene mindenben. Sok /sajnos rossz/ dolgon mentünk már keresztül együtt, és sikeresen meg is oldottuk őket, amennyire lehetett.
Csak én görcsösen félek ettől a témától.
Ez csak az idegességtől van. Ilyenkor a parától beképzeled magadnak a jeleket és mindent arra fogsz.
Nyugodj meg. Nem lesz semmi gond. Nagyon kicsi az esélye hogy össze jött volna...
De ha akarsz beszélgetni nyugodtan írj privit :)
Félni???? Félni nem kell az nem jó semmire.
Felkészülni kell az eshetőségre.
Köszönöm! Írj rám te, és akkor visszaírok!
És köszi, felkészülök, persze. Csak ez most... Na. Érted. Véletlen baleset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!