Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 6-7 hetes terhességet már...

6-7 hetes terhességet már minden esetben lát az orvos ugye?

Figyelt kérdés

Vérzés után terhességi tesztet kért az orvos, habár nem látott petezsákot. A teszt pozitív. Sajnos nem ilyen pozitívra várok 3 évre. Gondolom elment a baba. Holnap kell visszamennem. Az előző menseszhez számítottam a 6-7 hetet.

A teszt halvány pozitív de egyértelmű. Elment ti is így gondoljátok?

2013. márc. 26. 14:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
én 7+5-nél voltam, hasival látott már mindent, szerintem 6-7 hetesen legalább a petezsákot meg kell találnia. főleg ha a véreztél is. bár mindig olvasni pozitív történeteket, és ha van egy kicsi remény, akkor én drukkolok neked!
2013. márc. 26. 14:39
 2/11 anonim ***** válasza:
Ha megjött és ő nem látott semmit miért kért tesztet? Ha rendesen megjött akkor sajnos elment, de jó jel, hogy már volt valami, csak még nem volt az igazi. A pozitív teszt oka több minden is lehet, maradt még egy pici hcg, vagy a picike hagyott bent magából egy picikét amit majd egy kis beavatkozással eltávolítanak. Nagyon sajnálom, hogy így jártatok, de tényleg annak örülj, hogy nem teljesen reménytelen az eset, és előbb utóbb jönni fog a baba.
2013. márc. 26. 14:44
 3/11 A kérdező kommentje:

Nagyon alaposan megvizsgált éppen azért mert felmerült benne a terhesség gyanúja. Bennem nem, hisz igaz késett 4 napot, akkor csináltam tesztet és negatív volt. És utána meg is jött. És most eltelt 2,5 hét erre kiderül pozitív a teszt. Csinált hüvelyi ultrahangot is, nem is kevés ideig nézte. A méhnyálkahártya vékony. Majd utána mondta csináljak a biztonság kedvéért tesztet. Erre ez történt:(

Köszi a biztatást. Igazából tudom mi van, de jó esik leírni valamiért. Nagyon rosszul érintett. Lett volna negatív teszt arra már felkészült vagyok. De így nem jó, nagyon nem.

2013. márc. 26. 14:45
 4/11 anonim ***** válasza:
2 vagyok: Még annyi, hogy mi pont ma voltunk 6+4 hetesen és már volt szíve, látszott a picike (6mm) és a méhem tojás nagyságú volt. Szóval igen ilyen tájt kellene már valamit látni.
2013. márc. 26. 14:46
 5/11 A kérdező kommentje:
Gratulálok!!!!!!
2013. márc. 26. 14:47
 6/11 anonim ***** válasza:
Megjött, és azóta eltelt 2,5 hét és most + a teszt? Na így már másabb az eseted. Lehet késői peteérésed volt, így a baba még nagyon nagyon picike, még csak most kezd beágyazódni, a vérzésed pedig megjött mert akkor még csak a petevezetékben vándorolt (ezt az orvos még nem látja, főleg ha rosszabb minőségű gépe van) szóval akár esélyed is lehet babára. 2-3 nap múlva csinál egy új tesztet mert lehet ám, hogy sikerült. A doki mikor nézet?
2013. márc. 26. 14:51
 7/11 anonim ***** válasza:
6= 2 voltam
2013. márc. 26. 14:51
 8/11 A kérdező kommentje:
Reggel vizsgált az orvos. ahogy hazajöttem megcsináltam a tesztet. Holnap megyek vissza újra.
2013. márc. 26. 15:12
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerintem is van eselyed! Azert vekony a nyalkahartya, mert menstrualtal. Ha ma nem latta, vsz holnap se fogja, talan 2 het mulva. Irj holnap, hogy mi volt!
2013. márc. 26. 15:23
 10/11 anonim ***** válasza:
Hát én nem akarlak elkeseríteni, csak leírom, hogy mi történt velem. Nálam is jelentkezett vérzés, de pozitív tesztelés után. Un-n a doki nem látott semmit, pedig akkor már 6 hetes voltam. A vérzés mensi szerű volt, nem gyenge pecsételés. Nálam is volt vérvizsgálat. Kiderült, hogy a szervezetem termelt hcg-t, szóval a terhesség így megállapítható volt. Másnap újabb vérvizsgálat, amiből kiderült, hogy kevesebb a hcg, mint előző nap. Ebből pedig megmondták, hogy van baba, de elment. Remélem te nem jársz így, nagyon szurkolok.
2013. márc. 26. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!