Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Heló! A kérdésem a következő,...

Heló! A kérdésem a következő, terhességi tüneteim vannak 3 hete, az orvos viszont nem lát terhességet, hogy lehet ez?

Figyelt kérdés
Menstruációm, ápr.16-án jött meg, a párommal,19-én voltunk együtt, (ugye, így is teherbe eshetem, hogy vérzés van), és azóta terhességi tüneteim vannak, amit, a doki nem lát, mitől lehet, hormonzavar, vagy egyéb?
2012. máj. 10. 11:30
 1/4 anonim ***** válasza:
54%

Ha április 16-án volt az utolsó menzeszed, akkor az azt jelenti, hogy még alig múltál 3 hetes terhes (már ha egyáltalán az vagy). Ennél fognak nem lehetnek 3 hete terhességi tüneteid!

Ha pedig mégis teherbe estél, akkor normális, hogy a doki még nem lát semmit.

2012. máj. 10. 11:39
 2/4 anonim ***** válasza:
27%
*ennél fogva
2012. máj. 10. 11:39
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Vagy csak te gondolod őket terhességi tünetnek.

1. Igaz menzesz alatt sem lehetetlen a teherbeesés, de nagyon kicsi a valószínűsége.

2. Egyből utána nem lehetnek terhességi tüneteid, mert a fogantatás után kb. 7-10 nap mire elkezd beágyazódni az embrió, és a tünetek csak azután kezdődnek, szóval kb. 2 héttel a megtermékenyülést követően lehet számítani a tünetek megjelenésére, de inkább még egy kicsit később.

Szóval kétlem, hogy akkor teherbe estél, és azt egyből tünetek is kísérték.

Ha meg már korábban történt volna a fogantatás, akkor a dokinak is látnia kellett volna valamit.

Tesztet csináltál?

2012. máj. 10. 12:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Amit te terhességi tünetnek vélsz, az nem az! Előttem már leírták, igen kicsi a valószínűsége, hogy terhes legyél, ha pedig 19-én teherbe is estél akkor sem lehet még tüneted. A tüneteid betegség, front, izgatottság, stressz, bármi előidézheti. Olyan nincs, hogy kimondott terhestünet, mert minden tünetet okozhat más is. A teszt viszont hamarabb kimutatja ha terhes vagy, minthogy a doki látna bármit is ebből. Gondolom nagyon fiatal vagy, talán inkább utána kéne olvasni a dolgoknak, mielőtt nemi életet élsz, mert így simán terhes lehetsz...
2012. máj. 10. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!