Mikor tudja az orvos leghamarabb megállapitani a
terhességet?
Figyelt kérdés
Most ugy tünik beágyazódásra utaló pecsételő vérzésem van, na de lehet mástól is, ezért el akarok menni orvoshoz. Ha terhesség van a dologban akkor meg tudja már azt állapitani?
2012. ápr. 15. 01:20
1/8 anonim válasza:
Azt még nem. Akkor tudja megállapítani, amikor már van petezsák. Azt látja az ultrahanggal, és ha jól tudom a hcg-t is az termeli. Nekem a kimaradt mensim után 1 héttel már lehetett látni hüvelyi uh-n.
2012. ápr. 15. 01:33
2/8 A kérdező kommentje:
Jaj addig már meg fogok őrülni. Egy baba most nem jól jönne, még nem fejezem be az egyetemet. Védekeztünk a barátommal óvszerrel, de most nagyon aggaszt ez a pecsételő vérzés.
2012. ápr. 15. 01:37
3/8 anonim válasza:
Bocsi de ezt nem értem!Mi az hogy "egy baba most jól jönne?" Tervezitek egyáltalán?Vagy egyszer csak apuka orra alá tolsz egy ultrahangos képet?
Nem bunkózni akarok,ne érts félre de aki védekezik az nem őrül meg a várakozástól...max azért mert nem akar gyereket!
Ha védekezel óvszerrel és nem történt valami gubanc,nem lyukadt ki,nem csúszott le akkor mitől lennél terhes?
Késik már a menstruációd?
Mikor volt az utolsó mensid?
Rendszeren jön meg?
A pecsételés lehet hormonzavar,ovuláció stb...nem feltétlenül csak baba!
2012. ápr. 15. 06:53
4/8 anonim válasza:
Ahha oké,újra olvastam!Szóval NEM jól jönne!
Ezer bocsánat!Korán reggel az a nem nagyon elkerülte a figyelmemet!Ne haragudj!
De a kérdésem nagy része továbbra is él!
Késik?mikorra várod?rendszeres-e?
Mindenképp várd meg a mensid napját és tesztelj!Ha negatív menj el dokihoz!
Tényleg még egyszer bocsi!
2012. ápr. 15. 06:55
5/8 A kérdező kommentje:
Kb. egy hét múlva kell megjöjjön. De már gyengébb menstruációs görcsöket érzek és barnázok.
2012. ápr. 15. 12:31
6/8 anonim válasza:
Ha védekeztetek nincs okod félni ;)
2012. ápr. 15. 15:15
7/8 A kérdező kommentje:
De azért még fen áll a veszély, hogy elszakadt az a fránya gumi. :/ És ez a barnázás megrémit, lehet az is hogy vmi más bajom van. :(
2012. ápr. 15. 16:22
8/8 anonim válasza:
Szerintem menj el dokihoz. Ha esetleg más a gond, akkor azt jobb, ha időben észreveszi, ha pedig babára gyanakszik a doki is, akkor majd úgyis visszahív. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!