Mikortól látja az orvos a terhességet?
Figyelt kérdés
Elkezdtem fogamzásgátlót szedni, az első gyógyszerszünet 15 napja volt de nem jött meg, az orvos már láthatja ha terhes vagyok?2012. aug. 28. 10:46
1/7 anonim válasza:
Ha 15 napja kellett volna megjönnie, azt már látná az orvos.
Tesztet nem csináltál? Most akkor még szeded a gyógyszert?
2/7 anonim válasza:
én először a dokinál 4+3 hetesen voltam és még csak a nagyon megvastagodott nyálka hártyát látta utána 5+3 on kellet vissza mennem ott már láttuk a petezsákot most 7 hetes vagyok és jövőhét pénteken kell vissza mennem az orvoshoz (8+3 hetesen) és akkor már remélhetőleg halljuk a szívhangot is!
Tehát ha lát is valamit az orvos az a megvastagodott nyálka hártya lesz!
3/7 anonim válasza:
Ha 2 hete nem jön meg a kérdezőnek, akkor már legalább 5 hetes terhes, ha nem 5,5 hetes. Én 5,5 hetesen mentem és bár szívhang nem volt, de látta a petezsákot és a magzatot, de amíg nem hallott szívhangot, nem küldött tovább. Tehát a kérdezőnél már nem csak megvastagodott nyálkahártyát fog látni, ha terhes.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszokat! Igen még szedem a gyógyszert mert eléggé tanàcstalan vagyok. Ez a gyógyszerből a màsodik levél eleje és előtte nem védekeztünk rendesen,csak megszakítàssal. A tegnapi tesztemen egy nagyon halvàny csík volt, de elàzott a teszt, szerintem azért jelent meg a màsodik csík, a mai pedig negatív.
2012. aug. 28. 13:28
5/7 anonim válasza:
1. és 3. vagyok.
Menj le mindenképp orvoshoz, mert én úgy tudom, hogy az első hónapban még nem véd a gyógyszer.
6/7 A kérdező kommentje:
Elvileg véd, de mióta szedem egyéb okokból nem voltam a pàrommal.
2012. aug. 28. 13:50
7/7 A kérdező kommentje:
Az orvos azt mondta nem lát semmi terhességre utalót, de azért elküldött laborba. :(
2012. aug. 28. 22:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!