Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komplikált a kérdés. De a lényege, hogy lehetek terhes?
énmár kommenteltem neked, próbáltam normális stílusban válaszolni, igyekeztelek nem leszólni. de a hosszú kommented egy kicsit betett. mégis mi az h te nem tehetsz erről??? már h ne tehetnél???? az óvszert te is megtudod venni a boltban, sőt....ha a barátod ilyen h képtelen kihúzni a f@szát akkor neked kéne h annyi eszed legyen h a kezébe nyomsz egy rohadt óvszert h ezt légy szíves húzd fel. ja h nem szeretitek az óvszert??? jaj szegénykéim....hamár 3 éve élsz szexuális életet akkor talán gondolhattál volna hamarabb is a foggátló szedésére, ha nem szereted az óvszert.
azt mondtad az vesse rád az első követ aki még sosem volt felelőtlen. akkor nesze, hopp egy virtuális kő a fejedhez. 24 éves vagyok, 8 éve élek szexuális életet, és életemben egyszersem volt szükségem eseményi utáni tablettára, sőt...soha megsem fordult a fejemben h esetleg terhes lehetek, mivel felelősségteljesen szexelek, szedem azokat a tablettákat, pontosan, normálisan, a szexuális életem kezdete óta. szal nesze a kő....bumm!
11:31 valszeg kiszakadt, de utána megjött, rendesen, egyébként sem aggódtunk annyira a baba miatt.....rá két hétre hasi fájdalom és belső vérzés......
....bocs kérdező, nem a tárgyhoz kapcsolódik, de egyesek úgy ajánlgatják az óvszert, mintha valami csoda dolog lenne.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!