Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Komplikált a kérdés. De a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komplikált a kérdés. De a lényege, hogy lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Szóval kb. 2 hete voltam nőgyógyásznál, mert a barátommal nem védekeztünk és egy új 5 napig beszedhető eseményutáni tablettát írt fel. Bevettem és meg is voltak a mellékhatásai rendesen. Hányás 2 napig,remegés stb. Későbbiekben a menstruációmra is kihatással volt, ugyanis nagyon sok vér távozott belőlem legalább 4 napig és 1.5 hétig menstruáltam. Irattam fel fogamzásgátló tablettát is, amit tegnap előtt el is kezdtem szedni, még tartott a menstruációm. Tegnap viszont már egyáltalán nem véreztem, és együtt voltunk a barátommal. A baj csak az, hogy még azt mi sem tudjuk, hogy miért de néha úgy elélvez, hogy nem is érzi. (jó adag spermiummal) És tegnap is ez történt, szóval a kérdésem az, hogy az ilyen erős eseményutáni tabletta kihatásai + a fogamzásgátló szedése (2bogyó eddig) megakadályozhatták-e a beágyazódást?. Nagyon fontos lenne tudnom, hogy ki mit gondol róla. Előre is köszönöm a válaszokat.
2010. márc. 10. 16:15
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
76%

énmár kommenteltem neked, próbáltam normális stílusban válaszolni, igyekeztelek nem leszólni. de a hosszú kommented egy kicsit betett. mégis mi az h te nem tehetsz erről??? már h ne tehetnél???? az óvszert te is megtudod venni a boltban, sőt....ha a barátod ilyen h képtelen kihúzni a f@szát akkor neked kéne h annyi eszed legyen h a kezébe nyomsz egy rohadt óvszert h ezt légy szíves húzd fel. ja h nem szeretitek az óvszert??? jaj szegénykéim....hamár 3 éve élsz szexuális életet akkor talán gondolhattál volna hamarabb is a foggátló szedésére, ha nem szereted az óvszert.

azt mondtad az vesse rád az első követ aki még sosem volt felelőtlen. akkor nesze, hopp egy virtuális kő a fejedhez. 24 éves vagyok, 8 éve élek szexuális életet, és életemben egyszersem volt szükségem eseményi utáni tablettára, sőt...soha megsem fordult a fejemben h esetleg terhes lehetek, mivel felelősségteljesen szexelek, szedem azokat a tablettákat, pontosan, normálisan, a szexuális életem kezdete óta. szal nesze a kő....bumm!

2010. márc. 10. 23:37
 22/26 A kérdező kommentje:
kabbe afaszom. bummm:D
2010. márc. 15. 22:49
 23/26 anonim ***** válasza:
ne ezen a portálon kérdedzgess mert ahány ember annyi válasz...inkább húúzz el az orvoshoz!!!ja és ne élj nemi életet ha nem vagy tisztába a dolgokkal...éretlen vagy !
2010. jún. 23. 11:09
 24/26 anonim ***** válasza:
az óvszer egy kalap sz@r, valamire jó, de a terhességet nem minden esetben akadályozza meg, van aki 30 éves koráig vidáman hisz az óvszerben, utána lepődik meg a pozitív teszten, én 22 évesen lettem terhes, ráadásul méhen kívüli, majd meg is haltam, amíg a műtőbe toltak, szóval én már csak a fogamzásgátlóban hiszek, amiről szintén hallottam történeteket, szóval szerintem az emberek többsége még azt se tudja h aggódnia kellene, aztán reklámozza, h ő milyen felelősségtudó, szerencsére lehet alapozni, de van h őket is elkerüli......szép napot!
2010. jún. 23. 11:31
 25/26 anonim ***** válasza:
11:31 meséld el légyszi, mégis mi történt azzal az óvszerrel?
2010. jún. 23. 11:59
 26/26 anonim ***** válasza:

11:31 valszeg kiszakadt, de utána megjött, rendesen, egyébként sem aggódtunk annyira a baba miatt.....rá két hétre hasi fájdalom és belső vérzés......

....bocs kérdező, nem a tárgyhoz kapcsolódik, de egyesek úgy ajánlgatják az óvszert, mintha valami csoda dolog lenne.....

2010. jún. 23. 16:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!