Most mit csináljak? Kicsit komplikált kérdés.
Sziasztok!
Az a bajom, hogy süt a nap, de nagyon fúj a szél és a kutyám ilyenkor fázik. Tehát lehet rajta látni, hogy menne be és remeg is. (Ez biztos, hogy ettől van mert már kivizsgáltattam, hogy nem lehet-e, hogy más baja van, de semmi. Rendesen van szocialozálva is, tehát ez se lehet a probléma.) Na most az a legnagyobb bajom, hogy neki csak egy ruhája van amit télire vettem. Ha ezt ráadom akkor meg megsül a kutya.
Így mit lehet tenni?
17:04 - igencsak felelősség híjával adogatsz tanácsokat.
Azt sem tudjuk, merre lakik a kérdező, hogy forgalmas belváros, vagy vidék, vagy kertes házas környék.
Nem mindenhol lehet elengedni veszély nélkül egy kiskutyát, ha még behívni sem lehet.
Előbb kérdezni kellene, aztán tanácsolgatni...
5 hónapos.
Az a progléma, hogy errefelé nem divat kutyát sétáltani, aki meg sétáltatja elég gorombák.
Pont pont pont vesszőcske.
Ha tudnál rá varni, valami légiesebb göncöt, akkor elvileg ezen problémád is megoldódna. Legalább is szerintem.
Üdv!
Lehet kapni könnyű, béleletlen ruhát is, ami egyébként vízhatlan és az eső ellen is véd valamelyest.
De ha tudsz ráalakítani kiselejtezett pólóból ruhát, az is megteszi.
Másokkal meg ne törődj, te csak vidd sétálni a kutyát, mert arra szüksége van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!