Lehet, hogy h. ü. l. y. e kérdés, de még nem volt szobakutyám, viszont szeretnék egyet majd nyáron. És az lenne a k. é. r. d. é. s. e. m, hogy nem fog-e megunni a kutyus, ha mindig vele vagyok?
Az én kutyám annyira nem un minket, hogy ha rövid időre egyedül marad, akkor annyira örül nekünk ha hazamegyünk, mintha ezer éve nem látott volna. Szerencsére olyan a munkaidő beosztásunk, hogy szinte mindig van otthon valaki. Igaz, hogy kertes házban lakunk, de ő szobakutya. Van kutyaajtó, akkor jön-megy amikor akar, de szinte mindig a házból jön elő álmos szemekkel amikor hazaérünk.
Egy kutya soha nem unja meg a gazdáját, de az ellenkezője sajnos előfordul.
Ne viccelj:)
Nekem 6 éves kistestűm van, a mai napig úgy jön utánam a lakásban, mintha az árnyékom lenne.
Ha wc-re megyek, még oda is bejön néha, és lefekszik a szőnyegre:D
Bozsikrisz az én kutyám is ugyan ilyen :D még ha fürdeni megyek akkor is ott vár a zuhanyozó előtt amíg nem végzek. Soha nem un meg egy kutya, főleg ha jól van vele bánva
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!