Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Óvszer vásárlási "technikák"?
Szóval én még nem vettem. Most itt néztem pár kérdést, hát biztos nem ciki, DE vajon mit gondol a boltos??
Ha mondjuk bemegyek a Tescoba és semmi mást nem veszek csak egy doboz óvszert. És mondjuk hogy egy fiatal csajszi a pénztáros.
Egyszer vettem, de akkor nagy beávásrlás volt családostúl és én csak oda csempésztem a szalagra.
Mert előbb utobb vennem kéne, bár olyat is olvastam hogy netről is lehet rendelni.
"Óvszer vásárlási technikák" - Hát ez tök cuki. Kár, hogy a kérdést nem lehet pontozni. :D
Én úgy oldom meg, hogy szólok a páromnak, hogy menjen és vegyen. :)
Ha cikinek érzed, akkor cikin is fogsz viselkedni (saját tapasztalat). Amúgy tényleg, miért nem a Tesco-ban veszed, és fizetsz az önkiszolgáló kasszánál?
Egyáltalán nem ciki,sőt én a tescoban vettem csak azt és a barátnőmmel és a pénztáros csaj fiatal volt :)
de egyedül se gáz,ha meg gáz akkor szex shop ott úgy is tudják mit szeretnél :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!