Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Óvszer vásárlási "technikák"?
Szóval én még nem vettem. Most itt néztem pár kérdést, hát biztos nem ciki, DE vajon mit gondol a boltos??
Ha mondjuk bemegyek a Tescoba és semmi mást nem veszek csak egy doboz óvszert. És mondjuk hogy egy fiatal csajszi a pénztáros.
Egyszer vettem, de akkor nagy beávásrlás volt családostúl és én csak oda csempésztem a szalagra.
Mert előbb utobb vennem kéne, bár olyat is olvastam hogy netről is lehet rendelni.
Ebben semmi ciki nincs.
Odamész, és megveszed ugyanúgy, mintha egy csomag papír zsebkendőt vennél. Rám még senki nem nézett furán.
Pedig nő vagyok és vásároltam már fiatal srácnál is a boltba.
Tudod mi a sokkal cikibb? Abortuszra menni, mert nem vett óvszert! Na az gáz!
Mit gondol? Nem mindegy? :DD
Én a múltkor egy doboz gumit és egy csokit vettem, és az eladó csaj tuti azt hitte, hogy én ilyen "kur.va romantikus" vagyok, pedig a csokit magamnak szántam......:DD
Ha nagyon parázol,akkor menj önkiszolgáló kasszába.
Vagy vegyél egyszerre 10 nagy dobozost és vigyorogj a kasszásra,mint a vadalma :D
Az a lényeg, hogy soha ne 1 dobozzal vegyél. Az tényleg ciki..."Most tényleg csak 3 db óvszert vesz? Akkor tuti nem valami élvezetes a szexuális élete".
4 doboz az a mennyiség amennyitől nem ciki. Az 12 darab, napi 2 sex egy héten (vasárnap senki sem szeretkezik, mert azt bünteti a törvény). Azt normálisnak veszi a pénztáros ha hetente mész vásárolni és veszed a gumit, de azt hogy 2-3 naponta elmész gumit venni...hát ciki.
El is felejtettem,hogy van 3 darabos is :D
10-esből vegyél 10-et,meg egy energia szeletet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!