Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Óvszer vásárlási "technikák"?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Óvszer vásárlási "technikák"?

Figyelt kérdés

Szóval én még nem vettem. Most itt néztem pár kérdést, hát biztos nem ciki, DE vajon mit gondol a boltos??

Ha mondjuk bemegyek a Tescoba és semmi mást nem veszek csak egy doboz óvszert. És mondjuk hogy egy fiatal csajszi a pénztáros.

Egyszer vettem, de akkor nagy beávásrlás volt családostúl és én csak oda csempésztem a szalagra.

Mert előbb utobb vennem kéne, bár olyat is olvastam hogy netről is lehet rendelni.

2015. júl. 18. 13:50
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
77%
ebben semmi ciki nincs, ne legyél már ennyire béta. A pénztárosnőt is dugják. Ha nem, akkor pedig maximum imponál neki, hogy te biztonságosan szeretkezel, ennyi.
2015. júl. 18. 14:43
 12/22 anonim ***** válasza:
71%

Ebben semmi ciki nincs.

Odamész, és megveszed ugyanúgy, mintha egy csomag papír zsebkendőt vennél. Rám még senki nem nézett furán.

Pedig nő vagyok és vásároltam már fiatal srácnál is a boltba.

Tudod mi a sokkal cikibb? Abortuszra menni, mert nem vett óvszert! Na az gáz!

2015. júl. 18. 14:57
 13/22 anonim ***** válasza:
90%

Mit gondol? Nem mindegy? :DD

Én a múltkor egy doboz gumit és egy csokit vettem, és az eladó csaj tuti azt hitte, hogy én ilyen "kur.va romantikus" vagyok, pedig a csokit magamnak szántam......:DD

2015. júl. 18. 15:11
 14/22 anonim ***** válasza:
89%
A Tesco-ban vannak önkiszolgáló pénztárok. Mi a gond?
2015. júl. 18. 15:13
 15/22 anonim válasza:
27%
TERHES VAGY!
2015. júl. 18. 17:57
 16/22 opened paradise ***** válasza:
77%

Ha nagyon parázol,akkor menj önkiszolgáló kasszába.

Vagy vegyél egyszerre 10 nagy dobozost és vigyorogj a kasszásra,mint a vadalma :D

2015. júl. 18. 18:32
 17/22 anonim válasza:
62%
figyelj, ha ennyire gáznak érzed.. vegyél hozzá egy szülinapi üdvözlő-kártyát és meg van oldva :D
2015. júl. 18. 19:51
 18/22 anonim ***** válasza:
41%

Az a lényeg, hogy soha ne 1 dobozzal vegyél. Az tényleg ciki..."Most tényleg csak 3 db óvszert vesz? Akkor tuti nem valami élvezetes a szexuális élete".

4 doboz az a mennyiség amennyitől nem ciki. Az 12 darab, napi 2 sex egy héten (vasárnap senki sem szeretkezik, mert azt bünteti a törvény). Azt normálisnak veszi a pénztáros ha hetente mész vásárolni és veszed a gumit, de azt hogy 2-3 naponta elmész gumit venni...hát ciki.

2015. júl. 19. 03:42
 19/22 opened paradise ***** válasza:
100%

El is felejtettem,hogy van 3 darabos is :D

10-esből vegyél 10-et,meg egy energia szeletet :D

2015. júl. 19. 03:51
 20/22 anonim ***** válasza:
Valószínűleg aznap már lehúzott belőle a kasszán vagy harmincat, meg ugyanannyi síkosítót, egyéb holmit abból a rovatból. A szeme sem fog rebbenni.
2015. júl. 21. 01:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!