Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt az első óvszer vásárlási élményetek?
Nem az első volt de az elsők között volt, mikor a pasimmal a tescoban vettünk egy üveg bort, egy csipset, egy kotont és egy cigit...izgalmas estét kívántak.
Mikor először vettem, pont a szerelmem anyjának maszek fodrászánál fizettem...szerintem az anyja előbb tudta, minthogy használtuk! :D
Az óvszereket a Bravo újságból szedtük is, és azzal szexeltünk! Nem mertem akkor még gumit vásárolni! Aztán amikor elfogyott, akkor este bementem a benzinkútra, ledobtam a kasszához, fizettem, aztán elhúztam a csíkot nagy ívben!
Ma már más a helyzet: illatszerboltban, vagy gyógyszertárban is merek venni, nem gond. Legalább tudják az eladók, hogy felelősséggel vagyok a nemi életem során! :)
először én is paráztam :D
ez már nem a legelső alkalom, de a legelsők egyike, és vicces:
kivártam amíg senki nem járkál arra fele, gyorsan berakta a kosárba a kotont, persze diszkréten a márkajelzést lefordítva :) aztán odamentem fizetni, direkt már csak az utolsó pillanatban vettem ki a kosárból. persze pont akkor volt vmi gond az előttem lévő bankkártyájával, úgyh kellett várni 5-10 percet és közben persze minden eladó meg őr oda özönlött, mögöttem meg nagy sor lett :D hát leizzadtam kicsit :)
akkor olyan 16-17 lehettem? az eladó amúgy nem törődött vele, csak hirtelen kicsit olyan volt mintha "mindenki engem nézne"
ma már tudom, h kicsit se érdekeljen az egész, simán megveszem :D de azért vannak emberek akik továbbra is úgy bámulnak bele a kosárba, mintha TV-t néznének - ilyen nagy attrakció ha valaki kotont vesz? dehát hadd nézzék, cserébe én meg jól meg bámulom a tamponjaikat v amit vesznek :D sok marha, biztos kevés a szex otthon :D
Én 14 évesen vettem először, kíváncsiságból, hogy mit tud. :D
Vizilufi lett belőle. :D Az eladó nézett egy nagyot, de nem szólt semmit. Egy picit zavarban voltam.
Ma már halál nyugalommal megyek be csak egy csomag óvszerért is a boltba, az se érdekel, ha mindenki néz. Ja, van nemi életem, nyomorultak, irigykedjetek csak. :D
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!