Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Milyen volt az első óvszer...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen volt az első óvszer vásárlási élményetek?

Figyelt kérdés
Hány évesek voltatok és hol vettétek? Izgultatok és az eladó hogy reagálta le?? :D

2012. nov. 16. 21:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Bementem a boltba, betettem a kosaramba, kifizettem, az eladó rám se nézett. Aztán haverokkal megtöltöttük vizzel és hajigátuk a háztetőről vízbomba gyanánt. 10 éves voltam.
2012. nov. 16. 21:06
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nálam ugyan úgy zajlott le, mintha csak egy kiló kenyérért mentem volna le. Egy kis boltban vettem először óvszert. Izgulni meg nem érdemes, az óvszer is egy "ugyan olyan" termék, mint a többi.
2012. nov. 16. 21:07
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Párommal vásároltuk azt hiszem a dm-be..semmi különleges nem volt benne, de azért emlék :)
2012. nov. 16. 21:16
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszem 17 éves voltam, egy szupermarketben vettem. Egy termék volt a tusfürdő, az üdítő meg a többi között; nem érdekelt senkit.
2012. nov. 16. 21:18
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Barátommal vettük a dm-ben, vicces volt mert a biztonsági őr végig jött mögöttünk, ezen röhögtünk végig xD az eladó csajnak semmi reakciója nem volt, ugyanolyan volt mint amikor körömlakkor veszek... :D
2012. nov. 17. 10:07
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Lósz@rt!!! Én mikor előszőr vettem akkor többi termék közé raktam, majd a guminál megakadt az eladó és kerek szemekkel nézett:DDD Aztán ma is vettem például. Az eladónő egyfolytában azt kérdezte hogy biztos hogy 18 vagyok már?:D.....20 éves vagyok mondom:D full nyugodt voltam nem jöttem zavarba vagy ilyesmi mert vettem már óvszert. Így szerintem az eladó saját magát hozta kellemetlen helyzetbe:DD
2012. nov. 23. 20:51
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem az első volt de az elsők között volt, mikor a pasimmal a tescoban vettünk egy üveg bort, egy csipset, egy kotont és egy cigit...izgalmas estét kívántak.

Mikor először vettem, pont a szerelmem anyjának maszek fodrászánál fizettem...szerintem az anyja előbb tudta, minthogy használtuk! :D

2012. nov. 23. 21:54
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Az óvszereket a Bravo újságból szedtük is, és azzal szexeltünk! Nem mertem akkor még gumit vásárolni! Aztán amikor elfogyott, akkor este bementem a benzinkútra, ledobtam a kasszához, fizettem, aztán elhúztam a csíkot nagy ívben!

Ma már más a helyzet: illatszerboltban, vagy gyógyszertárban is merek venni, nem gond. Legalább tudják az eladók, hogy felelősséggel vagyok a nemi életem során! :)

2012. dec. 8. 14:22
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

először én is paráztam :D

ez már nem a legelső alkalom, de a legelsők egyike, és vicces:

kivártam amíg senki nem járkál arra fele, gyorsan berakta a kosárba a kotont, persze diszkréten a márkajelzést lefordítva :) aztán odamentem fizetni, direkt már csak az utolsó pillanatban vettem ki a kosárból. persze pont akkor volt vmi gond az előttem lévő bankkártyájával, úgyh kellett várni 5-10 percet és közben persze minden eladó meg őr oda özönlött, mögöttem meg nagy sor lett :D hát leizzadtam kicsit :)

akkor olyan 16-17 lehettem? az eladó amúgy nem törődött vele, csak hirtelen kicsit olyan volt mintha "mindenki engem nézne"

ma már tudom, h kicsit se érdekeljen az egész, simán megveszem :D de azért vannak emberek akik továbbra is úgy bámulnak bele a kosárba, mintha TV-t néznének - ilyen nagy attrakció ha valaki kotont vesz? dehát hadd nézzék, cserébe én meg jól meg bámulom a tamponjaikat v amit vesznek :D sok marha, biztos kevés a szex otthon :D

2012. dec. 8. 14:40
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Én 14 évesen vettem először, kíváncsiságból, hogy mit tud. :D

Vizilufi lett belőle. :D Az eladó nézett egy nagyot, de nem szólt semmit. Egy picit zavarban voltam.

Ma már halál nyugalommal megyek be csak egy csomag óvszerért is a boltba, az se érdekel, ha mindenki néz. Ja, van nemi életem, nyomorultak, irigykedjetek csak. :D

21L

2012. dec. 19. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!