Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Miért ekkora taplók a pasik?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ekkora taplók a pasik? Miért gondolják úgy, hogy a nők "ügye" a teherbeesés?

Figyelt kérdés

Már másodszorra játszották el velem, hogy levették a gumit szex közben! Az első egy féreg volt, úgyhogy tőle nem is számítottam jobbra, de most egy rendes srác tette ezt meg (bár kételkedem ezek után, hogy az). Részeg voltam, de még így is figyeltem a védekezésre mind a kétszer, odaadtam a gumit, fel is vették, aztán egy óvatlan pillanatban levették, mert nekik úgy jobb/úgy megy.

Persze, mit érdekli őket, ha véletlenül terhes leszek, hiszen az én testem, mit érdekli őket a tesit/lelki gondok, amit egy abortusz okoz?

hát undorító.

2015. ápr. 30. 11:03
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:

1 nap keses nem a vilagvege, teljesen normalis dolog...

De legalabb bevallotta, majd a kovetkezo pasidnal menj biztosra, szedj tabit!

2015. ápr. 30. 12:32
 42/47 A kérdező kommentje:
Akkor nem mondtam neki. Tudja az álláspontomat a gumi nélküli szexről, nem gondolom azt, hogy minden egyes alkalommal a szájába kell rágnom...
2015. ápr. 30. 12:32
 43/47 A kérdező kommentje:
nála is szedtem tabit az elején, de a libidóm teljesen lecsökkent, ezért abbahagytuk. A vicc, hogy ő mondta, hogy hagyjam abba, nem ér ennyit az egész, inkább használjunk gumit, annak ellenére is, hogy neki guminak nem igazán megy...Erre tessék. ez a vége.
2015. ápr. 30. 12:33
 44/47 anonim ***** válasza:
Eszem megáll, hogy milyen emberek vannak. És mit mondott, miért tette? Újabb lecke, hogy sosem lehet megbízni az emberekben....
2015. ápr. 30. 15:04
 45/47 A kérdező kommentje:
nem tudott normalis magyarazatot adni... csak hogy nagyin sajnalja es utalja magat, es megerti ha szakitok. De ez rajtam sajnos nem segit.
2015. ápr. 30. 20:30
 46/47 anonim ***** válasza:

# 18/45 Persze, szerintetek jó dolog...

# 31/45 Egyetértek veled!! Fogggggalmuk sincs, hogy a gyógyszernek mellékhatásai is vannak.. de szerintem nem is érdekli őket. Fordított esetben biztosan nem szednék be. A lényeg, hogy nekik jó legyen..

2015. máj. 1. 23:24
 47/47 A kérdező kommentje:

Hát ezaz :/ Elvárják, hogy tönkretegyük a szervezetünket az ő örömük érdekében. Bár a (volt) barátom legalább odafigyelt rám (ennyiben) és ösztönzött, hogy inkább gumit használjunk (elég irónikus :,) )

A pasiknak valószínűleg már a placebótól is merevedési problémáik lennének, ezért sem lesz soha férfi fogamzásgátló tabletta...mindig csak a nők szívnak ezzel.

Egyébként hála az istennek megjött ma reggel.

2015. máj. 2. 12:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!