Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Miért ekkora taplók a pasik?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ekkora taplók a pasik? Miért gondolják úgy, hogy a nők "ügye" a teherbeesés?

Figyelt kérdés

Már másodszorra játszották el velem, hogy levették a gumit szex közben! Az első egy féreg volt, úgyhogy tőle nem is számítottam jobbra, de most egy rendes srác tette ezt meg (bár kételkedem ezek után, hogy az). Részeg voltam, de még így is figyeltem a védekezésre mind a kétszer, odaadtam a gumit, fel is vették, aztán egy óvatlan pillanatban levették, mert nekik úgy jobb/úgy megy.

Persze, mit érdekli őket, ha véletlenül terhes leszek, hiszen az én testem, mit érdekli őket a tesit/lelki gondok, amit egy abortusz okoz?

hát undorító.

2015. ápr. 30. 11:03
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
81%

De legalább időben észrevetted? Vagy gond lett?

Egyébként ez baromi undorító dolog,né egyetértek vele. De itt a legtöbb válaszadó pasi, aki csak annyit tud a fogamzásgátló tablettákról, hogy ha szedi a csaj, akkor nem kell koton, és nekik ennyi bővel elég. Iszonyat sokan elvárják, hogy márpedig a nő szedjen tabit, de megnézném hogy ha lenne férfiaknak is, de ugyanazokat a mellékhatásosat okozná, vajon beszednék-e.

Normális partnert kell keresni, az a titka. Egy normális partnerrel meg meg lehet beszélni, hogy hogy történjen a védekezés, és nem lesz akkora paraszt, hogy az aktus közepén szarik rá, mert neki úgy jobb.

Én tuti szakítanék egy ilyen emberrel. Ha ennyire zavarja a gumi, legalább szexen kívül hozná fel, hogy keressünk valami más megoldást, mert neki így nem olyan jó. De ez a megoldás gusztustalan.

Bezzeg mikor egy csaj azt mondja, hogy tabit szed, de mégsem szedi be, akkor ő a legnagyobb féreg mindenki számára a világon. Ez pont ugyanez, csak fordítva.

2015. ápr. 30. 12:00
 32/47 anonim ***** válasza:
én egyetértek veled*
2015. ápr. 30. 12:01
 33/47 anonim ***** válasza:
49%
A kihasználáshoz is két ember kell. Aki kihasznál valakit, meg aki hagyja. És ha azért hagyja, mert részeg, az nem mentség. Szóval a te döntésed is, hogy milyen emberrel jössz össze és mit hagysz neki, hiába próbálsz minden felelősséget elhárítani magadról.
2015. ápr. 30. 12:01
 34/47 A kérdező kommentje:

Látom egyáltalán nem jut el egyes embereknek az agyáig, hogy NEM ilyen embernek ismertem!!!! Álmomban nem gondoltam volna, hogy ezt megteszi velem! Jah, hogy már az is az én hibám, hogy nem vagyok jós, vagy hogy nem vagyok mentalista , vagy csak iszonyatosan jó emberismerő?? Tehát az én hibám, mert én 100%-ig megbiztam benne, ugye? Mert nem ismertem fel, hogy ilyen. Persze, az én hibám, tök jogos.

gratulálok

32-es. Végre egy normális ember...Nem vettem észre, ez csak most derült ki, mivel 1 napja késik a menstruációm és megkérdeztem, hogy biztosan használtunk -e gumit, merthogy arra emlékszem, hogy felvette, mert kértem rá és itt is volt a kibontott papír. De hogy mégis hogy volt...és akkor vallotta be, hogy időközben levette, de nem belém ment el.

2015. ápr. 30. 12:09
 35/47 datass ***** válasza:
100%

Sajnálom hogy így megalázott és nem tisztelt téged.

Néha a hozzánk legkedvesebb ember lesz a leggonoszabb,mint a barátod aki ennyire nem volt tekintettel a terhességi aggodalmadra.

De ezt ugye nem tudhatjuk addig a másikról míg nem mutatja meg "foga fehérjét".

Ha szerencséd van akkor max az idegesség miatt késik a menstruációd és csak egy kellemetlen emlék lesz.

Ha pedig nem jönne meg továbbra is akkor marad a terhességi teszt.

Fel a fejjel! Beszéld át ezt a "barátoddal" és döntsd el te hogy maradsz-e mellette ezek után.

2015. ápr. 30. 12:16
 36/47 anonim ***** válasza:
100%
Azonnal dobtam volna ezt a fickót. Én is gumival védekezek és védekeztem régen is, voltam részeg is meg józan is, de egyik partnerem se tett ilyet, elfogadták hogy gumi. Az egyikkel tervezgettuk a fogamzásgátlót, de addig nem vettük le a gumit. Főlega tudtod, beleegyezésed nélkül. Az ilyen csak használgát, de nem szeret! 24/L
2015. ápr. 30. 12:18
 37/47 A kérdező kommentje:
szakitottunk, ne aggódjatok ezen. Már nem vagyunk együtt.
2015. ápr. 30. 12:20
 38/47 anonim ***** válasza:
Természetes, hogy alapvetően az ő hibája, ezt nem is vitatja senki. De te sem mondhatod, hogy nem tehetsz semmiről. Pláne, mert részeg voltál.
2015. ápr. 30. 12:23
 39/47 anonim ***** válasza:

kérdező te nem mondtad neki, hogy eszébe se jusson levenni a gumit? ha így határozottan mondtad volna szex közben,tuti lelankad a kis farkuk!

én megértelek nagyonis, de legközelebb legyél erélyesebb!!!

gumi nélkül nincs szex és kész!csak egy kicsit se rakja be gumi nélkül.

2015. ápr. 30. 12:29
 40/47 A kérdező kommentje:
részeg voltam , de én még így is odafigyeltem a védekezésre. erről ennyit.
2015. ápr. 30. 12:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!