Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ekkora taplók a pasik? Miért gondolják úgy, hogy
a nők "ügye" a teherbeesés?
Figyelt kérdés
Már másodszorra játszották el velem, hogy levették a gumit szex közben! Az első egy féreg volt, úgyhogy tőle nem is számítottam jobbra, de most egy rendes srác tette ezt meg (bár kételkedem ezek után, hogy az). Részeg voltam, de még így is figyeltem a védekezésre mind a kétszer, odaadtam a gumit, fel is vették, aztán egy óvatlan pillanatban levették, mert nekik úgy jobb/úgy megy.
Persze, mit érdekli őket, ha véletlenül terhes leszek, hiszen az én testem, mit érdekli őket a tesit/lelki gondok, amit egy abortusz okoz?
vagy helezd kilátásba b/dmeg vedd ma komoylan, terhes leszek, kihajítalak, plusz te fizeted az elvetetést!
majd odafigyel elgközelebb! legyl keményebb!
z ejjnye bejnye nem elég...
2015. ápr. 30. 11:12
12/47 anonim válasza:
Szerintem te csak egy troll vagy.
Amúgy leszarom az egészet, mondom a te bajod.
Ha így kefélsz akkor szedj fogamzásgátlót vagy védekezz más módon, ennyi.
2015. ápr. 30. 11:14
13/47 anonim válasza:
Igen, az összes pasi ekkora tapló. Jobb lesz ha elmész apácának.
2015. ápr. 30. 11:14
14/47 anonim válasza:
Minek fekszel le egy féreggel? (Ahogy te fogalmaztál.) Egyébként meg mindkét fél ügye a teherbeesés, mert ha a nő kihordja a babát, akkor a férfiis kötelessége segíteni őket.
2015. ápr. 30. 11:27
15/47 anonim válasza:
Hat velem meg sosem fordult elo ilyesmi, talan mert megvalogattam a partnereim. :D
2015. ápr. 30. 11:27
16/47 A kérdező kommentje:
A fa.szfejt, nem mindenkire értettem, hanem arra, aki azt mondja, hogy az én hibám is ! NEM! Kvára nem az én hibám, én odagfigyeltem!!!! Nehogy már akkora kérés legyen az, hogy ne vegye le közbe!!! És nehogymár nekem kelljen fizetni vagyonokat (8000 ft) ! , azért mert a NÉMELY (ráadásul nem lehet tudni , h az adott pasi az-e) pasik parasztok és a határozott kérésem ellenére cselekszenek!
2015. ápr. 30. 11:29
17/47 anonim válasza:
Ott a pont. Magadra vess!
2015. ápr. 30. 11:29
18/47 anonim válasza:
A gumis dologban maximálisan igazad van, de ha tabit szedsz akkor szerintem nem kell ennyire aggódni... Idestova 14 éve élek sexuális életet, volt pár kapcsolatom hosszabbak, meg alkalmi is pár... akik szedtek tabit velük mindig úgy mentem el h fullra lettek töltve mert össze sem lehet hasonlítani azzal ha vége előtt kiráncigálod és nulla terhesség lett belőle. Szóval a tabik últrajók bárki bármit is mondjon! ;) De ettől függetlenül persze lehet baj 1:10000 hez az esélye ami nem kevés. Hozzátenném még azt is h a ciklus idejére mindig figyeltem(ünk) mert a kritikus napokban azért nem árt az óvatosság...
2015. ápr. 30. 11:34
19/47 A kérdező kommentje:
már nem szedek gumit...ezért vagyok kiborulva, írtam is.
2015. ápr. 30. 11:35
20/47 anonim válasza:
Hangosan nevetek rajtad, komolyan. Mar nem szedsz gumit? xDDD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!