Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Miért ekkora taplók a pasik?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ekkora taplók a pasik? Miért gondolják úgy, hogy a nők "ügye" a teherbeesés?

Figyelt kérdés

Már másodszorra játszották el velem, hogy levették a gumit szex közben! Az első egy féreg volt, úgyhogy tőle nem is számítottam jobbra, de most egy rendes srác tette ezt meg (bár kételkedem ezek után, hogy az). Részeg voltam, de még így is figyeltem a védekezésre mind a kétszer, odaadtam a gumit, fel is vették, aztán egy óvatlan pillanatban levették, mert nekik úgy jobb/úgy megy.

Persze, mit érdekli őket, ha véletlenül terhes leszek, hiszen az én testem, mit érdekli őket a tesit/lelki gondok, amit egy abortusz okoz?

hát undorító.

2015. ápr. 30. 11:03
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
48%
Aki részeg, az viselje a következményeket.
2015. ápr. 30. 11:42
 22/47 anonim ***** válasza:
67%
A kérdező még mindig részeg lehet.
2015. ápr. 30. 11:43
 23/47 anonim ***** válasza:
47%

25 évesen 8000 ft vagyon!?

szóval nem is az egésséged félted, és azt, hogy esetleg sohatöbbet nem lehet gyereked, hanem a 8000 ftocskádat?!

igazuk vna menj apácának!

vagy csak análozz ezután mindenkivel.

sZánalmas vagy nem méltó 25 éveshez. GYEREKES!

2015. ápr. 30. 11:45
 24/47 anonim ***** válasza:
52%

21#

Szerintem most is részeg.

2015. ápr. 30. 11:46
 25/47 A kérdező kommentje:
köszönöm. megint bebizonyosodott, hogy az emberek , főleg egy idegennel, mennyire tapintatlanok és szemetel és egy cseppet sem együttérzőek. Nem. Nem vagyok részeg, ez nem tegnap volt, hanem 1 hete. Az ok, hogy tabi helyett gumit írtam, annak tudható be, hogy sírok, teljesen az szétmentek az idegeim, stresszes vagyok és elírtam. De köszönöm az empátiát. Több válasz ne jöjjön.
2015. ápr. 30. 11:49
 26/47 anonim ***** válasza:
Akkor már elmesélek egy fordított szitut is... Volt egy olyan kezdődő kapcsolatom h a csajszi szedte le rólam a gumit mondván h nekem jobb legyen, aztán amikor ilyen kijelentései voltak h ha becsúszik egy baba véletlenül annak örülni kell...stb. Elég gyorsan el is köszöntem tőle.
2015. ápr. 30. 11:50
 27/47 anonim ***** válasza:
Javaslom Te is tedd ezt azzal aki ennyire sz@rik a véleményedre, meg h mit szeretnél! :)
2015. ápr. 30. 11:53
 28/47 A kérdező kommentje:

nyilván, ha én szedtem volna le róla a gumit, akkor nem siránkoznék és nem lennék dühös. Ugyanannyira a nő felelőssége is, mint a férfié, de az én szituációmban és mindent megtettem, neki annyit kellett volna tennie, hogy magán hagyja a gumit.

Akik ennyire jól szórakoznak a nyomoromon, csak kérdezem, hogy ha a lányotokkal/húgotokkal történne ez, akkor vele is ilyenek lennétek ? Elküldenétek a büdös p.csába, hogy "ne is haragudj édes húgom/lányok, de a francért nem szeded a fogamzásgátlót, a francért bízol meg valakiben maximálisan, mikor már fél éve együtt vagyok. Hát vess magadra, a te hibád, hogy nem vetted észre, hogy az aktus közben levette, hiszen erre is neked kell odafigyelned. a pasinak úgy jobb volt, na! majd elmész abortuszra"

ezt reagálnátok neki is?

2015. ápr. 30. 11:54
 29/47 anonim ***** válasza:

De nem értem miért vagy együtt ilyen szar emberekkel, akiket nem érdekelsz. Csak a dugásért vannak veled... És ez bizony a te számládra írható, tedd magasabbra a lécet.

Akit ki tudnak használni, azt bizony ki is fogják. :)

2015. ápr. 30. 11:55
 30/47 A kérdező kommentje:
Azért, mert nem gondoltam, hogy ilyen. NEm ilyen volt. Együttérző és mindenben eddig kiállt mellettem, ha valamit hibázott elgondolkodott és őszintén megbánta. sosem gondoltam volna, hogy jobban számit neki a saját öröme, mint az én testi/lelki következményeim.
2015. ápr. 30. 11:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!