Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ekkora taplók a pasik? Miért gondolják úgy, hogy a nők "ügye" a teherbeesés?
Már másodszorra játszották el velem, hogy levették a gumit szex közben! Az első egy féreg volt, úgyhogy tőle nem is számítottam jobbra, de most egy rendes srác tette ezt meg (bár kételkedem ezek után, hogy az). Részeg voltam, de még így is figyeltem a védekezésre mind a kétszer, odaadtam a gumit, fel is vették, aztán egy óvatlan pillanatban levették, mert nekik úgy jobb/úgy megy.
Persze, mit érdekli őket, ha véletlenül terhes leszek, hiszen az én testem, mit érdekli őket a tesit/lelki gondok, amit egy abortusz okoz?
hát undorító.
ha iszol ne kefélj ennyi!
vagy vegyél tabit befele!
ez igaz hogy az ők baromsága, felelőtlensége is, de a tiéd is, hogy piásan hagytad magad, mert teszem azt normalis állapotban észrevetted volna!
ha kapcsolatba vagy akkor talán oké, mert megbeszélitek stb...és ha kicsit is fontos vagy a másiknak akkor betartja.
hameg nem akkor ki kell hajítani!
Pedig igazuk van, a te bajod a teherbeesés.
Amennyiben részegen belemész a dologba akkor inkább szedj fogamzásgátlót, akkor nem kell aggódnod.
Nem is értem miért várod el a felelősséget egy vadidegen sráctól, ha te sem vagy az.
Már ne is haragudjon az a fa.sz aki azt állítja, hogy az én bajom, ha részegen belemegyek.
szerintem a barátomnak, aki szeret és tisztában van vele, mennyire rettegek a terhességtől, odakéne figyelni arra, hogy legalább magán tartsa a ki.baszott óvszert, amit én még részeg állapotomban is a farkára húzok!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!