Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi lány aki nem szeretne fogamzásgátló tablettát szedni?
Még csak 16 vagyok, és annak ellenére hogy lassan egy éve együtt vagyok a barátommal, nálunk ilyen komoly szinten még nem aktuális a dolog... :)
Csak ilyeneken persze már gondolkodom, hogy majd ha már az lesz, mit és hogyan. A legbiztonságosabb szerintem ha óvszer+tabletta is van, de már többfelé is olvastam, hogy van aki nem szeretne tablettát szedni.
Miért? Vannak/lehetnek hátrányai?
Én eddig csak jót hallottam róla, de jobb lenne még most tájékozódni...
Előre is köszi a válaszokat! :)
Szóval a fogamzásgátló magában tényleg nem 100%-os védelem? Akkor sem ha rendszeresen beveszem/nem hányom ki/stb?
Nővérem szerint nincsenek mellékhatásai - nála legalábbis sosem voltak. Hízás pedig ááálllítólag a modernebb fajta tabiktól nincsen.
(Bár engem egy-két kiló nem zavarna, lemegy az elég gyorsan.)
Ha van tabi, felesleges az óvszer... ha meg van óvszer, nem kell a tabi.
Ha már óvszer van, ne mérgezd magad tabivao, ha meg tabival mérgezed magad, ne rontsd el a szexet gumival...
Ha meg ennyire rettegsz a terhességtől... kicsi vagy még a szexhez.
Nem az hogy rettegek, csak nem terveztem majd én kiírni a következő "Kiszakadt a gumi és későn vettük észre, nem akarok 16 évesen gyereket" kérdést...
Biztosak vagyunk benne hogy mindkét fogamzásgátló módszert alkalmazni fogjuk, minél kevesebb esélyt szeretnénk hagyni a terhességre...
De azért köszönöm, ment a zöld kéz.
Nekem a cicim nőtt 1 kosárméretet.A menszeszemet helyrehozta.pattanásokat eltüntette.(Dienille)
Na de amikor abba hagytam 3 évig szedtem...pattanás hegyek...menszesz felborult (50-60naposak lettek)..cicim B kosárra ment össze a C-ről.
De ez egyén függő...mindenkinél más :)
Szia!
Igen, van olyan lány, aki nem szeretne szedni. Például én, egyrészt gyógyszerellenes vagyok, más gyógyszert se veszek be ha nem muszáj, de nekem semmi bajom azokkal, akik a SAJÁT elhatározásukból szedni akarják. A másik, hogy nem is szedhetném nagy valószínűséggel, mert nem szedheti akárki csak úgy és én pont a "nem ajálott" kategóriába tartozom: öröklött trombózishajlam. Így hát nálam hormonos védekezés gyakorlatilag kilőve. Kérdező, én azt ajánlom, beszéld meg majd a dolgot a barátoddal és ketten döntétek el, hogy mi lenne mindkettőtöknek a megfelelő mód. De azt viszont rühellem, ha egy pasi képtelen megérteni, hogy egy nő nem akar tabit szedni és szétcs*szni a szervezetét, az ilyet én rögtön ejteném, még mielőtt jobban belebonyolódnánk a dologba. Ez az oldal is tele van ilyen kérdésekkel, az ok ha valaki önként és dalolva akarja szedni, de hogy mert a "pasija" kényszeríti, na persze...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!