Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért önzőség, ha a lány nem akar fog. Gátlót szedni a barátja kedvéért?
szerintem nem önző, de mindkét félnek jobb úgy a szex szerintem. de aki nem akar minden nap bogyót szedni, az használhatná mondjuk a nuvaringet, az is jó (jobb mint a gumi szerintem, és biztonságosabb is).
19L
Nem önzőség.
Az az önzőség, ha a barátja elvárja, hogy mérgezze a testét, csak mert neki úgy könnyebb.
Teljesen igazad van..
Ha a lany nem akar szedni ne szedjen..es jo js ugy..tonkreteszi a sajat szervezetet aki szedi..
Azért egy párkapcsolatban szerintem alap, hogy egymás alapvető igényeit tiszteletben tartjuk.
A tabletta amellett, hogy sok előnnyel jár, mellette számos negatív hatása is lehet (akár elég komoly is), és szerintem mindenkinek joga van eldönteni, hogy szeretne-e kockáztatni vagy sem.
Az óvszer ilyen szempontból annyival jobb, hogy az "csak" kényelmetlen, más panaszt, szövődményt nem okoz.
De ugyanúgy, ahogy a nő nem szeretne fogamzásgátlóval védekezni, érthető lehet az is, ha a férfi meg nem szeretne óvszert.
Itt vagy az a megoldás, hogy egyik fél enged, vagy az, hogy keresnek olyat, ami mindkettőjüknek megfelelő.
Csak ahogy látom ezen az oldalon, valahogy erre annyira iszonyatosan alacsonyan van az intelligencia, a szexuális kultúra és a fogamzásgátlással kapcsolatos ismeret, hogy az emberek valahogy a tablettán és a gumin kívül nem nagyon látnak más megoldást....
mert a fiúnak úgy lenne a legkényelmesebb, és ezt nem teljesíted. más oka nincsen.
én se szedek, és ha elvárás lenne, akkor szakítás lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!