Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon félek. :/ Terhes vagyok?
na szoval en valaszolok
nem sok esely van ra ha vettel be esemenyutani gyogyszert..
ne streszelj mert attol meg plane nem fog megjonni a menzeszed. ha hatsz a szervezetedre keshet is.. ne aggodj, minimalis esely van ra hogy az lettel. plane ha 24 oran belul vettel be gyogyszert.. nekem volt ilyen egyszer hogy sajnos belem ment, es nem szedtem gyogyszert.. nem tudtunk szerezni csak 60 ora elteltevel.. de nem lett belole gondunk.
a fo h ne streszelj!
Szerintem meg pont, h felelősségteljesen viselkedtetek, mert legalább utólag észbe kaptatok, amíg még nem késő...Ez még mindig értelmesebb hozzáállás, mint húzni az időt és a csodára várni, ahogy sokan tezsik.
Hamar bevetted a tablettát, valószínű, hogy nem lesz gond, meg fog jönni tőle. De máskor tényleg vigyázzatok, mert ez a hormonmennyiség egy lónak is elég lenne, ami az esemény utániban van, lehet össze is fogja zavarni a ciklusodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!