Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eléggé félek, terhes lehetek?
Figyelt kérdés
Szerintem elég lehetetlen, de szeretném ha valaki megnyugtatna :-\ azért félek, mert késik a menstruációm már 3-4 napot. Védekeztünk, nagyon felelősségteljesek voltunk! Kezet mostunk az óvszer felhelyezése előtt, illetve használtunk pharmatex hüvelytablettát is, természetesen kivártuk a kötelező 10 percet. Ellenőriztük a végén az óvszert, nem volt lyukas. Előtte volt előjáték, de azzal sehogy se kerülhetett belém sperma. Most meg vagyok fázva, nagyon köhögök, ha ez számít. Előre is köszi a válaszokat! :-)2015. márc. 4. 22:13
2/10 anonim válasza:
ne aggódj attól még jobban fog késnis :D
nyugi velünk is történt nem egyszer de már nem is izgulunk miatta :) (fiú)
3/10 anonim válasza:
Nem kell dugni, ha nem vagy tisztában a dolgokkal!-.-
4/10 Cicuskaaa123 válasza:
Biztos nem.. Nekem volt, hogy 2 hetet késett meg kimaradt... :)
5/10 A kérdező kommentje:
De nem vagyok felfázva, csak megfázva.
2015. márc. 4. 22:15
7/10 anonim válasza:
az még befolyásolhatja, meg maga az idegesség is. sőt, az önmagában elég ahhoz, hogy heteket késsen. nyugi, meg fog jönni, ennyi előkészület után ha valaki, akkor te biztos nem vagy terhes.
8/10 Cicuskaaa123 válasza:
Ez hormonális dolog... Nem akarok biológia órát tartani :D Olvass utána ^^
9/10 A kérdező kommentje:
Most azért megnyugodtam :-) csak kicsit ijesztő helyzet, mert még nem volt ilyen..de gondolom a megfázásom miatt. Vagy fogalmam nincs. 3# teljesen tisztában vagyok a dolgokkal, csak megijedtem.
2015. márc. 4. 22:24
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!