Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van más lehetőség is?
Még nem élek szexuális életet, de majd ha oda jutok, szeretném tudni, milyen más lehetőségeim vannak még a fogamzásgátlásra a tablettán és a gumin kívül? Tablettát NEM fogok szedni, ez biztos. Túl sok a mellékhatása. Viszont a gumin kívül én mást nem tudok. Tudnátok segíteni?
16/L
"Honnan szeded hogy mellékhatésa van ??? Szerinted te beleattozol abba a kevés százalékba akinek mellékhatása van? a tablerttától és ha van is meddig tart abba hagyni?? ostoba!"
Hát nagyon szépen köszönöm, ezt az igen igényes választ! Miért baj az, hogy én nem akarok tablettát szedni? Hogy nem akarok feleslegesen mindenféle gyógyszert szedni? Pont azért tettem fel ezt a kérdést itt, mert nem "ostoba" vagyok, hanem ezen a téren még tudatlan! Anyámat kérdeztem, ő azt mondta, hogy tabletta, én meg azt hogy nem. Nem attól félek, hogy "harmadik mellem nő", hanem eleve nekem gyógyszerfóbiám van! Most biztos mindenki kiröhög, de így igaz! Ha beteg vagyok, se tudom bevenni! Vagy 8 felé töröm a gyógyszer, lekvárral próbálom lenyelni, és mindig visszajön! Még a vitamin is! Ezért nem akarok tablettát.
a foggátlók általában cukorízű bevonatosak. szóval ha a szádba veszed, akár még szopogathatod is kis ideig, mert édes íze lesz. ettől nemlesz gyógyszerfóbiád, az 100%. és 8 felé sem tudod törni, demégcsak 2 fele sem, mert olyan picike.
sztemis tablettával védekezz, meglátod h mennyivel jobb úgy a szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!