Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lehetőség terhességteszt elvégzésére egy kórházban, ami ingyenes?
Ha kicsit érthetetlen a kérdés:
A kórházakban van ingyenes terhességteszt?
Dekódolva: Csak akkor, ha valami miatt érdekli őket, hogy terhes vagy-e és ezért bent tartanak.
Amúgy hím lévén én se tudok ilyenről, de a nőgyógyászod biztos tájékozottabb.
Szia!
Elvileg megoldható!
Elmész a dokihoz, hogy furán érzed magad, émelyegsz, hányingered van, és arra gyanakszol, hogy terhes vagy, de a teszted negatív lett. Ő megvizsgál, csinál hüvelyi ultrahangot, és akkor kiderül. De ez csak olyan 6hetes korban mutatja ki először.
Addig a drogériákban, gyógyszertárakban kapható teszttel tesztelhetsz.
Bár azt is el tudom képzelni, hogy ha valami miatt bekerülsz a kórházba, és kell röntgen, ugye megkérdezik, hogy babát vársz e. Ha nem tudod, akkor elképzelhető, hogy vérvizsgálatot csinálnak.
De miért érdekes ez?
Nem vagy benne biztos, hogy babát vársz?
mit nem értesz?
elüt egy kocsi, v fertőzés miatt bekerülsz eszméletlenül, mielőtt röntgeneznek v. gyógyszert adnak kiderítik terhes vagy-e, mert az árthat a babának esetleg
Szerintem megkérheted a nőgyógyászt, hogy küldjön el.
De ne mondd már, hogy nincs 500 forintod egy tesztre....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!