Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Xénia 1088 kérdése:
Van e lehetőség a terhességre, vagy a gyógyszer hatása?
Figyelt kérdés
Augusztus 23.-án együtt voltunk a párommal és hiba történt a védekezésben(Kiszakadt az óvszer). 10 óra elteltével bevettem az escapelle esemény utáni tablettát. Augusztus 29.-én megjött vagyis valamennyire. 4-5 napig tartott. Azóta nem voltunk együtt a párommal , de a menstruációm azóta nem jött meg. A párommal úgy gondoljuk, hogy terhes nem lehetek,de én már nem nagyon tudom h mit gondoljak. Ha valakinek van hasonló tapasztalata, vagy csak hozzá tudd szólni a témához, azt kérem h tegye meg értelmes válaszokkal . Válaszokat előre is köszönöm.2011. nov. 2. 20:51
1/10 anonim válasza:
A legegyszerűbb és legbiztosabb az lenne, ha csinálnál egy tesztet. Lehet a tabi hatása is, de a tabi sem 100%os, szóval a terhesség sem kizárható. Bár augusztus óta azért ha terhes lennél, vszínűleg lenne már tünete.
2/10 A kérdező kommentje:
A Tabletta után megjött, ezért nem értem, hogy mi lehet a gond.:/
2011. nov. 3. 10:04
3/10 anonim válasza:
az eseményutáni összezavarhatja a hormonháztartásodat. ha ez megnyugtat csinálhatsz egy tesztet, de nincs túl sok esélye h terhes vagy.
4/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod! Mi is gondolkodtunk a teszten,de még várunk vele. Mert nincs mitől terhresnek lenni,reméltük,hogy valakinek van tapasztalata,ezért irtunk.
2011. nov. 3. 16:27
5/10 anonim válasza:
Miért vártok a teszttel? Már elég rég történt az esemény, így ha terhes lennél, akkor biztosan kimutatná, ezen kívül már jelentkeznének a tünetek. Plusz lassan eltelik a 12 hét, onnantól pedig már abortuszt sem csinálnak, ha esetleg úgy alakulnak a dolgok, hogy kéne, tehát számít, hogy ma vagy holnap veszitek meg a tesztet...
Egyébként mivel az esemény utáni tabletta annyira durván megzavarja a hormonrendszert, így könnyen lehet ilyen hatása, hogy leállította egy kis (?) időre a peteérésed, megzavarta a hormonháztartásodat. De ennyi idő után, ha nem is vagy terhes, akkor is nőgyógyászhoz kéne fordulnod a problémával.
20/L
6/10 A kérdező kommentje:
Köszi a Válaszod. De eddig azért nem éreztük nagy szükségét a tesztnek,mert Megjött a gyógyszer bevétele után. Tünet nincs, semmi émelygés, semmi hányinger, semmi. Így előbb teszt, aztán Nőgyógyász,ha minél hamarabb nem jön meg .
2011. nov. 5. 21:38
7/10 A kérdező kommentje:
Negativ teszt.:)))))
2011. nov. 7. 18:41
8/10 anonim válasza:
Barátnőmnek is volt egy ilyen balesete és ő is esemény utáni tablettát kapott. Nála időbe telt, amíg rendbe jött, ő is tapasztalt hasonló problémákat a mensesével. Gondolom, a hatalmas hormontartalom okozta.
9/10 anonim válasza:
Most látom csak, hogy megcsináltad a terhességi tesztet. Gratulálok! :-) :-)
Az előző kommentelő voltam.
10/10 A kérdező kommentje:
Negatív a teszt, de még mensi még mindig sehol :/ A védőnő is ezt mondta h most sokáig is elhuzódhat a vissza állás :))
2011. nov. 21. 19:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!