Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van más lehetőség is?
Még nem élek szexuális életet, de majd ha oda jutok, szeretném tudni, milyen más lehetőségeim vannak még a fogamzásgátlásra a tablettán és a gumin kívül? Tablettát NEM fogok szedni, ez biztos. Túl sok a mellékhatása. Viszont a gumin kívül én mást nem tudok. Tudnátok segíteni?
16/L
tablettát nemfogsz szedni, mert túlsok a mellékhatás. amúgy próbáltad már?:D
elárulom h 8 éves szedem és soha nemvolt semmilyen mellékhatása. barátnőm szintén, és nemrég szülte meg az első egészséges kisgyerekét, 10 évnyi tablettaszedés után.
gumi+megszakítás???? te észnél vagy, te első?:D
uramatyám, olyan lányok vannak ezen az oldalon, akikkel kész öröm lehet szexelni:S
kíváncsi vagyok, ti mitszólnátok, ha folyton úygkéne szexelnetek, hogy a pasi pont akkor hagyja abba, mielőtt elmennétek. aztán megujjaz és szevasz, megvolt a szex. élmény lehet...
kérdező, hamár te annyira tudod h a tabletta káros, akkor használj óvszert. pont. más nincs ami annyira védene mint a tabletta.
a megszakítással meg ne rontsd el a szexet, az nem szex, hanem szenvedés,.
Léteznek spermaölő kenőcsök és elsavasító kúpok.Ezen kívűl van még hüvelygyűrű,és méhszájsapka is,bár ezek is hormonálisak.Szerintem a gumival járnál a legjobban,mert annak mellékhatása sem ismert,és a betegségtől is véd.
Remélem tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!