Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 72 órás tabletta, miért ezt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

72 órás tabletta, miért ezt mondják szinte mindenhol?

Figyelt kérdés

Sokszor olyan esetben is "72 órás tabletta!!!!!" a válasz, amikor teljesen felesleges, és ezzel sokkal nagyobb rizikót vállalnak, ha megfogadják, mint kellene. van pl. olyan, hogy srácról lecsúszott a gumi, de nem ment el, ilyenkor épelméjü ember szerintem nem is gondol 72 órásra. Ilyenre szerintem akkor van szükség, mikor ondó is kerül a vaginába, de nem előváladék. Sokan mondják azt is, hogy előváladéktól is lehet valaki terhes, pedig az előváladék nem tartalmaz életképes hímivarsejteket, max. akkor, ha pár órával korábban volt magömlése, és maradt hímivarsejt a húgycsőben, amit az előváladék "kimos2, de ettől is a teherbeesés elenyésző. Nem nagy felelőtlenség ilyenkor 72 órás tablettát ajánlani szegény kérdezőnek??

Nem is beszélve annak hatásairól!

2010. febr. 15. 23:42
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
68%
10.38-as. Hiába írom le bárhol egyszerűen nem hiszik el.És olvasom itt is , hogy a doki is azt mondta a kérdezőnek, hogy az előváladéktól nem lehet terhes. Ezt pedig sajna , de nem hiszem el. Lehet, hogy feldobott egy kamu kérdést és osztani akarja az észt nem tudom hány évesen. Mert azt bizony nem írja le.
2010. febr. 17. 10:48
 42/49 anonim ***** válasza:
100%
érdekes, nekem eddig minden orvos azt mondja, h az igenis, h veszélyes. már többször kisértem 1-2 baratnomet az orvoshoz, mert az volt a kérdés, h terhes-e, vagy h van-e vmi gond, és ugymond leszidta őket, h h lehettek annyira felelőtlenek, amikor annyi védekezési modszer van. engem egyszeruen felhaborit. pl. tegnap vmi tizenéves kis p.cs osztotta az eszét, h attól nem lehet teherbeesni, mert az ő baratnoje se lett terhes, ha meg megis az lenne, akkor elvetetnék, és annyi. basszus :S
2010. febr. 17. 10:52
 43/49 A kérdező kommentje:

barátomnak szex közben lecsúszott, ráadásul úgy, hogy a vége a guminak kint is volt, nem is ment el

és erre az esetre is sokan reaáltak, hogy vegyek be 72 órásat, megkérdeztem szakembert, és ő mondta, hogy ebben az esetben kb. a lottó megnyerésével azonos a terhesség esélye

nem aszt mondtam, hogy mindenki szexeljen felelőtlenül, de ha minden gumi csúszkálásnál 72 órásat kapkodnának be a nők, akkor már nem is lenne hormonháztartásuk

mert igenis a gumi könnyen el tud mozdulni

2010. febr. 17. 21:57
 44/49 anonim ***** válasza:
A lottót is megszokták nyerni :S
2010. febr. 18. 20:22
 45/49 anonim ***** válasza:
0%
A kérdező arról beszél, h ilyen esetben nagyobb a vszínűsége annak, h a 7 órástól vmi súlyosabb baja lesz, mint annak, h terhes lesz.
2010. febr. 18. 21:28
 46/49 anonim ***** válasza:
100%
semmi sem sulyosabb, mint 1 abortusz.
2010. febr. 18. 23:41
 47/49 anonim ***** válasza:
100%
ja, és nem tom, mit kell igy rinyalni ettől a tabitol. nem olyan vészes. nekem pl. semmi bajom nem lett tole, es nem is lettem terhes. akarmit is okozott VOLNA, nem érdekelt volna, mert nem akartam teherbeesni. nalunk is gumiszakadas volt.
2010. febr. 18. 23:42
 48/49 anonim ***** válasza:
26%

tegnap 23:42

Na azért ez több mint egy c-vitamin!

Kb olyan mint egy hormonális gránát, és nagyjából azt is csinálja. Egy volt barátnőm egyszer bevette, és eléggé felborult a szervezete, és ha jól tudom, a tabi után nem is lehet egy ideig szexelni, vagy ilyesmi.

2010. febr. 19. 19:48
 49/49 anonim ***** válasza:
Miért ne lehetne utána szexelni? Persze gumival.
2010. febr. 19. 20:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!