Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
72 órás tabletta, miért ezt mondják szinte mindenhol?
Sokszor olyan esetben is "72 órás tabletta!!!!!" a válasz, amikor teljesen felesleges, és ezzel sokkal nagyobb rizikót vállalnak, ha megfogadják, mint kellene. van pl. olyan, hogy srácról lecsúszott a gumi, de nem ment el, ilyenkor épelméjü ember szerintem nem is gondol 72 órásra. Ilyenre szerintem akkor van szükség, mikor ondó is kerül a vaginába, de nem előváladék. Sokan mondják azt is, hogy előváladéktól is lehet valaki terhes, pedig az előváladék nem tartalmaz életképes hímivarsejteket, max. akkor, ha pár órával korábban volt magömlése, és maradt hímivarsejt a húgycsőben, amit az előváladék "kimos2, de ettől is a teherbeesés elenyésző. Nem nagy felelőtlenség ilyenkor 72 órás tablettát ajánlani szegény kérdezőnek??
Nem is beszélve annak hatásairól!
ezt mondom, általános a 72 órás dobálózás, pedig erről több nőgyógyászt is megkérdeztem
és szerintük hülyeség, ha nem ment el a srác
Az "elenyésző" is esély és nem vígasz egy állapotos kismamának,hogy húúú,hát erre kicsi volt az esélyed!Nyilván nem tesz jót a 72 órás tabi a szervezetnek,de nem tudom ki merné magára vállalni a felelösséget,hogy azt mondja ne aggódj nem gond,nem vagy terhes,közben pedig,hogy benne van abban az elenyészőben és mehet abortuszra,ami jóval károsabb,mint a tabi lett volna.
A legjobb lenne a megelőzés,de ugye azok,akik mindent jól csinálnak és nincs "balesetük",azok nem írnak ide,itt mindig csak a gondban lévők írnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!