Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
72 órás tabletta, miért ezt mondják szinte mindenhol?
Sokszor olyan esetben is "72 órás tabletta!!!!!" a válasz, amikor teljesen felesleges, és ezzel sokkal nagyobb rizikót vállalnak, ha megfogadják, mint kellene. van pl. olyan, hogy srácról lecsúszott a gumi, de nem ment el, ilyenkor épelméjü ember szerintem nem is gondol 72 órásra. Ilyenre szerintem akkor van szükség, mikor ondó is kerül a vaginába, de nem előváladék. Sokan mondják azt is, hogy előváladéktól is lehet valaki terhes, pedig az előváladék nem tartalmaz életképes hímivarsejteket, max. akkor, ha pár órával korábban volt magömlése, és maradt hímivarsejt a húgycsőben, amit az előváladék "kimos2, de ettől is a teherbeesés elenyésző. Nem nagy felelőtlenség ilyenkor 72 órás tablettát ajánlani szegény kérdezőnek??
Nem is beszélve annak hatásairól!
igen a %-os aránya lehet hogy kicsi , de annak a leányzónak akinél beüt a gond ez azt hiszem nem túl nagy vigaszát
ha meg a testünk összekavarása a kérdést akkor persze mondjunk le mindjárt a fogamzásgátlók szedéséről is ami a legbiztonságosabb védekezési forma... valószínű...
nem állíthatod 100%-osan h az előváladékban nincsen spermium csak és kizárólag akkor, előtte magömlése volt.
nem vagyunk robotok. nem mechanikusan működik, és rengetegszer csúszik "hiba a gépezetbe"
a 72 órás tabletta való igaz, arra való, ha sperma került a vaginába. csak mamár annyira összevissza szexelnek: "kihúzom meg bedugom már másodpercre", h már nemlehet eldönteni h merre-meddig. ha mindneki normálisan szexelne, vagy óvszerrel, vagy tablettával védekezve, nem alkalmaznák a megszakítást, sikerülne eltalálni az óvszer méretet, akkor nemlenne ennyi dilemma a 72 órással kapcvsolatban
de mi nem össze-vissza szexelünk, barátomnak lecsúszott.. egy éve élünk nemi életet, még nem volt ilyen, de emiatt nem hinném, hogy 72 órással fel kellene borítanom a szervezetem egyensúlyát
ha elment volna, még be is venném, de sokáig nem ment el utána, orálisan folytattuk
Az előváladék igenis tartalmaz életképes hímivarsejteket!
A 72 órás tabi mellett az abortusz a másik mgzathajtó, de az veszélyesebb, mert ha a doki mélyebbre kapar, akkor megsértheti a méhfalat, az pedig könnyen meddőséget okozhat!!!
esemény utáni tabletta nem előváladékra van!
nem az én iq-mról van szó, csak utánajártam
és orvosok mondták, hogy az előváladékban, ha van is hímivarsejt, annak esélye, hogy megtermékenyítést okozzon szinte a 0-val egyenlő, és feleslegesen bevett 72 órással sokkal komolyabb igénybevétele van a szervezetnek
ha van gyanú, hogy ondó került a vaginába, érthető a beszedése, de gumi lecsúszása, élvezés nélkül... az esély a teherbeesésre kb. mint a lottó megnyerése
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!