Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 72 órás tabletta, miért ezt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

72 órás tabletta, miért ezt mondják szinte mindenhol?

Figyelt kérdés

Sokszor olyan esetben is "72 órás tabletta!!!!!" a válasz, amikor teljesen felesleges, és ezzel sokkal nagyobb rizikót vállalnak, ha megfogadják, mint kellene. van pl. olyan, hogy srácról lecsúszott a gumi, de nem ment el, ilyenkor épelméjü ember szerintem nem is gondol 72 órásra. Ilyenre szerintem akkor van szükség, mikor ondó is kerül a vaginába, de nem előváladék. Sokan mondják azt is, hogy előváladéktól is lehet valaki terhes, pedig az előváladék nem tartalmaz életképes hímivarsejteket, max. akkor, ha pár órával korábban volt magömlése, és maradt hímivarsejt a húgycsőben, amit az előváladék "kimos2, de ettől is a teherbeesés elenyésző. Nem nagy felelőtlenség ilyenkor 72 órás tablettát ajánlani szegény kérdezőnek??

Nem is beszélve annak hatásairól!

2010. febr. 15. 23:42
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
24%
Szerintem teljesen igazad van! Néha tényleg tök feleslegesen ajánlgatják itt a tabit,pl amiket te is irtál! Csak tudod egyesek azt hiszik hogy az előváladékban alapból van spermium (itt ajánlom az ilyeneknek a guglit) és hogy attól mindenki teherbe is esik! De szerintem felesleges itt ezeken vitázni mert úgyse tud meggyőzni senki senkit!
2010. febr. 15. 23:49
 12/49 anonim ***** válasza:
76%

igen a %-os aránya lehet hogy kicsi , de annak a leányzónak akinél beüt a gond ez azt hiszem nem túl nagy vigaszát

ha meg a testünk összekavarása a kérdést akkor persze mondjunk le mindjárt a fogamzásgátlók szedéséről is ami a legbiztonságosabb védekezési forma... valószínű...

2010. febr. 15. 23:51
 13/49 A kérdező kommentje:
2010. febr. 15. 23:53
 14/49 anonim ***** válasza:
77%

nem állíthatod 100%-osan h az előváladékban nincsen spermium csak és kizárólag akkor, előtte magömlése volt.

nem vagyunk robotok. nem mechanikusan működik, és rengetegszer csúszik "hiba a gépezetbe"

a 72 órás tabletta való igaz, arra való, ha sperma került a vaginába. csak mamár annyira összevissza szexelnek: "kihúzom meg bedugom már másodpercre", h már nemlehet eldönteni h merre-meddig. ha mindneki normálisan szexelne, vagy óvszerrel, vagy tablettával védekezve, nem alkalmaznák a megszakítást, sikerülne eltalálni az óvszer méretet, akkor nemlenne ennyi dilemma a 72 órással kapcvsolatban

2010. febr. 15. 23:59
 15/49 A kérdező kommentje:

de mi nem össze-vissza szexelünk, barátomnak lecsúszott.. egy éve élünk nemi életet, még nem volt ilyen, de emiatt nem hinném, hogy 72 órással fel kellene borítanom a szervezetem egyensúlyát

ha elment volna, még be is venném, de sokáig nem ment el utána, orálisan folytattuk

2010. febr. 16. 00:02
 16/49 anonim ***** válasza:
72%
Akkor te ne vedd be.Aki tényleg parázik és nem biztos benne,hogy mi és hol és hova folyt és fél,tényleg fél egy lehetséges terhességtől,az nem kockáztat és addig tesz ellene,amig tud.Én pedig,mint kivülálló,aki nem voltam ott,csak azt tudom mondani,ha fenn áll a terhesség lehetősége és nem akar gyereket,akkor jobban jár a tabival,mint egy esetleges abortusszal.De ezt úgyis mindenki maga dönti el.Csak nem szabad senkit megnyugtatni teljesen biztosra,hogy nem lesz baj,mert lehet,a kis esély is esély.A te esetedet meg eldöntötd te magad,a gyereket sem én fogom kihordani a 72 órás utáni mensi zavart se nekem kell elviselni.Dönts belátásod szerint!
2010. febr. 16. 00:15
 17/49 anonim ***** válasza:
71%

Az előváladék igenis tartalmaz életképes hímivarsejteket!

A 72 órás tabi mellett az abortusz a másik mgzathajtó, de az veszélyesebb, mert ha a doki mélyebbre kapar, akkor megsértheti a méhfalat, az pedig könnyen meddőséget okozhat!!!

2010. febr. 16. 00:59
 18/49 anonim ***** válasza:
54%
Kérdező, Te vagy itt a nagy IQ-mester, a szupercsoda, a tökély, a hibátlan, akivel soha semmi baki nem történik, DE ne ítélj már meg másokat, akik kevésbé tökéletesek és nem akarnak abortuszt (ami sokkal kockázatosabb), ha esetleg ők lennének az a bizonyos 1 a 10.000.000-ból...
2010. febr. 16. 01:11
 19/49 A kérdező kommentje:

esemény utáni tabletta nem előváladékra van!

nem az én iq-mról van szó, csak utánajártam

és orvosok mondták, hogy az előváladékban, ha van is hímivarsejt, annak esélye, hogy megtermékenyítést okozzon szinte a 0-val egyenlő, és feleslegesen bevett 72 órással sokkal komolyabb igénybevétele van a szervezetnek

ha van gyanú, hogy ondó került a vaginába, érthető a beszedése, de gumi lecsúszása, élvezés nélkül... az esély a teherbeesésre kb. mint a lottó megnyerése

2010. febr. 16. 01:16
 20/49 A kérdező kommentje:
és hol ítéltem meg másokat???
2010. febr. 16. 01:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!