Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 72 órás tabletta, miért ezt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

72 órás tabletta, miért ezt mondják szinte mindenhol?

Figyelt kérdés

Sokszor olyan esetben is "72 órás tabletta!!!!!" a válasz, amikor teljesen felesleges, és ezzel sokkal nagyobb rizikót vállalnak, ha megfogadják, mint kellene. van pl. olyan, hogy srácról lecsúszott a gumi, de nem ment el, ilyenkor épelméjü ember szerintem nem is gondol 72 órásra. Ilyenre szerintem akkor van szükség, mikor ondó is kerül a vaginába, de nem előváladék. Sokan mondják azt is, hogy előváladéktól is lehet valaki terhes, pedig az előváladék nem tartalmaz életképes hímivarsejteket, max. akkor, ha pár órával korábban volt magömlése, és maradt hímivarsejt a húgycsőben, amit az előváladék "kimos2, de ettől is a teherbeesés elenyésző. Nem nagy felelőtlenség ilyenkor 72 órás tablettát ajánlani szegény kérdezőnek??

Nem is beszélve annak hatásairól!

2010. febr. 15. 23:42
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
29%

Ha ez megnyugtat, én egyetértek veled. Csomó kérdésre rögtön a 72 órással dobálóznak. (Pl. nem élveztem el, de megigazítottam egyszer a farkam aztán egy óra múlva megujjaztam a barátnőm, lehet-e terhes szintű kérdésekre)

Persze van, amikor indokolt a dolog, de csomó esetben többet árt mint használ... Mellékesen a 72 órás sem 100%-os...szerintem aki annyira szerencsétlen, h előváladéktól teherbe esik, azon már a 72 órás sem segít:D:D

2010. febr. 16. 18:36
 32/49 A kérdező kommentje:
10 évig megszakítással.. csoda, hogy nem előbb estél teherbe. Tudod, az előfordul, hogy a srác kiveszi, mielőtt elmegy, illetve mielőtt úgy érzi, hogy elmegy, de ettől még távozhat korábban is elegendő hímivarsejt. Az esetemben meg az volt, hogy még nem is ment el, közel sem volt a barátom, és csak ki akarta húzni, és közben jött le az óvszer, úgy, hogy a gumi vége még kint is volt belőlem. Ere egyből megkapom, hogy hülye vagyok, ha nem veszek be 72 órásat. Bocs, de én nem szexelek 10 éve megszakítással.
2010. febr. 16. 23:12
 33/49 anonim ***** válasza:
100%
Senki nem mondta, hogy hülye vagy! Ha ennyire tudod mit kell csinálni, akkor meg mit kérdezősködsz itt? Csináld amit jónak látsz, aztán kész, nem kell ebből ekkora ügyet csinálni!
2010. febr. 17. 08:32
 34/49 anonim ***** válasza:
Kérdező: Ott voltál? Te tartottad a gyertyát? Szerintem ne okoskodj, ha nem vagy a nőgyógyásza! Miért nem a saját dolgaiddal foglalkozol? Biztos van mit söprögetni a saját házad táján is. Ne csinálj már ekkora ügyet abból, amit nem tudsz megítélni így az interneten keresztül egy valószínűleg felületes leírás alapján, ez nem a te dolgod, hanem az illető nőgyógyászáé (máshogy úgyse juthat senki ilyen gyógyszerhez, egy orvos meg nem egy ilyen leírás alapján dönt, mi itt csak javaslatot teszünk, ha elmegy egy ilyen gondjával valaki orvoshoz, azzal csak jót tesz magának, legrosszabb esetben feleslegesen várakozik 1-2 órát, de legalább nyugodtan megy haza).
2010. febr. 17. 08:58
 35/49 anonim ***** válasza:
100%
senki nem mondja, h hulye vagy. mindenki döntse el maganak, h akar-e idegeskedni, vagy nem.
2010. febr. 17. 09:35
 36/49 anonim ***** válasza:
100%
Én vagyok az aki 10 éve megszakítással volt a férjével. Nekem már van 3 gyönyörű gyermekem. Nem lehülyéztelek és nem neked szólt a mellveregetés, hanem azoknak akik elakarják hitetni, hogy az előváladékban nincs élő spermium. Soha nem bántanálak meg ,mivel a lányom és a fiam már 17 és 20 évesek bármikor velük is megtörténhet.
2010. febr. 17. 10:37
 37/49 anonim ***** válasza:
100%
utolsó, jó lenne, ha irnal több kérdéshez is, ahol ez a téma. nem hiszik el, h az előváladéktól is teherbe lehet esni. a felelőtlen tinik meg bedőlnek a pasijuknak, h majd " vigyáznak ". szörnyű.. :S
2010. febr. 17. 10:38
 38/49 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és én nem írtam, hogy vegyél be 72 órásat.Felvetettél egy kérdést és válaszolunk rá, de nem kellene megjegyzéseket tenni senkire. Mindenki tudja, hogy mit vállal. / mármint ha tisztában van a sex és a fogamzás fogalmával/
2010. febr. 17. 10:41
 39/49 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy , hogy ennyire tudsz mindent, és mindenki válaszát tudományosan megcáfolod???
2010. febr. 17. 10:43
 40/49 anonim ***** válasza:
100%
haggyatok mar. csak feltett 1 kérdést, ez az oldal azért van. én inkább forditva latom a dolgot. az oldalon, sokan indokolt esetben is inkabb arra biztatnak, h ulj ölbetett kézzel, és várd, h megjöjjön. meg h csinaljon tesztet. ott lenne segitségnek a 72 oras tabi, de nem hasznaljak. aki igy etherbeesik, az csak magara vessen.
2010. febr. 17. 10:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!