Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 72 órás tabletta, miért ezt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

72 órás tabletta, miért ezt mondják szinte mindenhol?

Figyelt kérdés

Sokszor olyan esetben is "72 órás tabletta!!!!!" a válasz, amikor teljesen felesleges, és ezzel sokkal nagyobb rizikót vállalnak, ha megfogadják, mint kellene. van pl. olyan, hogy srácról lecsúszott a gumi, de nem ment el, ilyenkor épelméjü ember szerintem nem is gondol 72 órásra. Ilyenre szerintem akkor van szükség, mikor ondó is kerül a vaginába, de nem előváladék. Sokan mondják azt is, hogy előváladéktól is lehet valaki terhes, pedig az előváladék nem tartalmaz életképes hímivarsejteket, max. akkor, ha pár órával korábban volt magömlése, és maradt hímivarsejt a húgycsőben, amit az előváladék "kimos2, de ettől is a teherbeesés elenyésző. Nem nagy felelőtlenség ilyenkor 72 órás tablettát ajánlani szegény kérdezőnek??

Nem is beszélve annak hatásairól!

2010. febr. 15. 23:42
1 2 3 4 5
 21/49 A kérdező kommentje:
amúgy az előváladékot a prosztata termeli, ha a fiú nem sokkal a közösülés előtt pisil, és az előváladéka (nem ondó!) kerül a vaginába, a terhesség valószínűsége =0
2010. febr. 16. 01:19
 22/49 A kérdező kommentje:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__fogamzasgatlas_..

össze-vissza beszél itt mindenki, mindenféle képesítés és hiedelem nélkül

ha nem ment el a srác, akkor a 72 órás többet árt, mint használ

2010. febr. 16. 01:27
 23/49 anonim ***** válasza:
77%

sajnos nem egy nőgyógyász igazolja azt h teherbe esni előváladéktól lehet úgyis h előtte nemvolt megömlése.

mint már említettem, nem vagyunk robotok, hanem élő szervezet. az élő szervezet pedig nem a pontos kiszámíthatóságáról híres.

2010. febr. 16. 01:51
 24/49 anonim ***** válasza:
72%

Na, ebben különbözünk a számítógéptől.

A számítógépet beprogramozzák, és aszerint működik, hibátlanul, pontosan, jelez, ha hibát talál, jelez, ha észreveszi, hogy valami nem úgy van, észleli, ha "hazudnak" neki, mindent pontosan úgy hajt végre, ahogy beleprogramozzák - mindaddig, amíg egy vírus tönkre nem teszi, vagy le nem formázzák és újra nem programozzák.

Az ember nem számítógép. De úgy tűnik, ezt majd csak akkor akarod megtudni, ha te leszel az az 1 a 10.000.000-ból.

2010. febr. 16. 08:45
 25/49 anonim ***** válasza:
81%
Én nemrég jártam úgy, hogy kiszakadt a gumi, elmentem írattam 72 órás tabit. Bevettem, semmi bajom nem lett, a menstruációm ugyanakkor jött meg mint máskor, úgyanúgy. Se émelygés, se semmi mellékhatás. Nekem megérte azt az 5000 forintot a nyugalmam!
2010. febr. 16. 09:19
 26/49 anonim ***** válasza:
81%

Már bocs, de szerintem az a felelőtlenség, amit írsz.

Terjeszted a baromságaidat, a sok kis hülye 15 éves meg elhiszi.

Szerintem vegyél magadnak egy felvilágosító könyvet, rá fogsz jönni, hogy nem a gólya hozza.

Egyébként a 72 órás tablettát jó esetben doki írja fel, miután mérlegeli az összes körülmény. Olyanokat is, amiket itt a kérdezők nem írnak le. Aztán eldönti, hogy szükséges-e vagy sem. Ne mi döntsük már el, és főleg ne te.

Hidd el, legtöbben tisztában vannak vele, hogy a 72 órás tabletta nem C-vitamin, de az ember a 2 rossz közül inkább a kisebbik rosszat választja.

2010. febr. 16. 09:47
 27/49 anonim ***** válasza:
37%

Szerintem is felesleges a tabletta sok esetben.

Itt inkább az a baj, hogy a lányok nagy része még a saját testét sem ismeri, nem figyelnek semmi testi változásra.

Az emberi szaporodásról szóló tudásuk teljesen hiányos, illetve kimerül annyiban hogy a fütyit a nu niba kell rakni.

Kár hogy a 72 órás tabi nem tartalmaz plusz agysejteket!

2010. febr. 16. 11:30
 28/49 anonim ***** válasza:
68%
és honnan tod, h nem indokolt eset? itt akkor is azt mondjak, h nem kell, ha megszakitás volt.. és ha megvan a gond, akkor mit mondasz otthon? " anya, mi vigyaztunk "? vagy azért nem vesz be vki 72 oras tabit, mert fél a mellékhatásoktól ( ezeknek azonban sokkal nagyobb a füstjük, mint a langjuk, tapasztalatbol mondom ), aztan terhes lesz, mit csinal? 1 abortusz az jobb? most is vmelyik nap volt 1 kérdés, h a lany azért nem vette be, mert nem akart hormonzavart.. na, puff neki, most meg terhes. akkor melyik a jobb?
2010. febr. 16. 11:53
 29/49 anonim ***** válasza:
92%
kedves kérdező! Több mint 10 évig megszakításal védekeztünk és láss csodát tavaly októberben terhes lettem. Tuti biztos az előváladéktól, mivel a férjem egyszer sem bennem ment el. Nem kell itt osztani az észt,mert akinek besikerül az bizonyítani tudja. A többi aki így csinálja és most a mellét veri , hogy így nem lehet terhes később még megcáfolhatja a mostani véleményét. Nekem bárki bármit is állíthat még tudományosan is nem tudja elhitetni velem, mivel én már benne vagyok a pár %-ban.
2010. febr. 16. 15:55
 30/49 anonim ***** válasza:
Csak abba gondolj bele, hogy az óvszer pearl indexe sem kerek 0 !
2010. febr. 16. 17:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!