Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintetek? (Info lent. )

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek? (Info lent. )

Figyelt kérdés

Ma voltam együtt a párommal, és kiszakadt az óvszer. Még jóval az elélvezése előtt történt, és kb fél percig volt bennem a szakadt gumival. Tegnap múlt el a menzeszem.

Ugye nem lesz gond?

20L & 24F

2010. febr. 14. 21:53
 1/7 anonim válasza:
100%
menj el mindenképpen nogyógyászhoz a biztonság kedvéért
2010. febr. 14. 21:58
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy 72 órás tabletta szerintem ajánlott!
2010. febr. 14. 21:59
 3/7 A kérdező kommentje:
Ja, azt kifelejtettem, hogy a makk oldalán volt a szakadás, nem a nyílásnál. Hát a héten a suli miatt Pesten vagyok, majd megpróbálok elmenni dokihoz, szorítok időt. Csak hát egyetem mellett dolgozom is, de szakítok rá időt. Köszi a választ.
2010. febr. 14. 21:59
 4/7 anonim ***** válasza:
72 órásat vegyél be! erre legyen időd...
2010. febr. 14. 22:17
 5/7 anonim ***** válasza:
74%

mindenki mondja, hogy az előváladékban is lehet életképes spermium, és egy is elég a teherbeeséshez.

na, ja, de köbcentinként azért van milliónyi spermium, mert elég nehéz a kisfickóknak eljutni, ameddig kell.

A leírtak alapján a tehereesés valószínűsége bőven 1% alatt van. Ha belédment volna, az gáz lenne. ez így nem hiszem

2010. febr. 14. 22:26
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
előváladéktól igenis, h teherbe lehet esni. a fél családom eü-s, megkérdeztem már 1 csomó orvost, és mind ezt mondta. könnyű itt anonim módon irogatni marhaságokat. sztem is vehetnél be 72 orasat. vagy kérdezd meg www.orvostudakozo.hu
2010. febr. 14. 22:34
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszokat, azért még írhattok!
2010. febr. 15. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!