Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mit használjunk? Lenn bővebb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit használjunk? Lenn bővebb infó.

Figyelt kérdés
próbáltuk a gumit,de nem nagyon kényelmes , és barátom összemegy benne, a tablettát nem szeretném használni 16 évesen... kúpra gonoltunk még, de arról hallotam pozitív és negatív érvet is. Esetleg gumit meg lehet szokni?
2010. máj. 15. 16:34
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen, meg lehet szokni a gumit. De nincs is nagyon más választásod.
2010. máj. 15. 17:08
 2/8 anonim ***** válasza:

mindegyikről van pozitív és negatív:D:D

a legjobb megoldás pedig relatív, kinek mi.

Manapság már a tabletta is profi és nincsenek mellékhatásai, kivétel erősíti a szabályt!!!

Meg persze ha hosszútávra terveztek, akkor gondold át, nem lehet mindig óvszerrel szeretkezni, meg a semmi az bensőségesebb is.

De azért kérdezz meg egy orvost.

2010. máj. 15. 17:19
 3/8 anonim ***** válasza:

16 évesen maradjatok a guminál. Csak hiszti az egész, meg lehet szokni. Egyik barátom se rinyált még eddig, hogy milyen szar.

Az meg, hogy a tablettának nincs mellékhatása...hát lol.

Kb minden harmadik kérdés ezzel van tele, nem tűnt még fel?

"most kezdtem a tabit és két hete folyamatosan vérzek", "állandóan fáj a fejem tőle", "rossz a közérzetem", "nullára csökkent a libidóm", "állandó hüvelygombán van a tabi óta", "folyamatosan hízok", "úgy feszülnek a melleim,hogy nem tudok hozzáérni"....nah meg a trombózisos leányzó...

Amúgy 16 éves kortól már írnak fel tablettát is. Csak ha az mellett döntesz, gondold végig a kockázatokat, és olyan orvost keress, aki rendesen megvizsgál előtte. Akkor talán nem lesz gond.

De szerintem pár évig még gumizzatok.

2010. máj. 15. 17:55
 4/8 anonim ***** válasza:

próbáljatok minél jobb minőségű óvszert venni, a szar gumi sokat ront a helyzeten!

ha felveszi a gumit a párod és elkezd kókadni, kicsit szopogasd a farkát (persze a gumi maradjon rajta!), mindjárt vigyázzba áll!

2010. máj. 15. 18:07
 5/8 anonim ***** válasza:
Maradjatok a guminál az a legbisztonságosabb =) meg lehet hogyhatás talan lesz a fogamzásgátló
2010. máj. 15. 18:40
 6/8 anonim ***** válasza:
16 évesen még ne akarj bevállalni 1 esetleges terhességet.. a kúp nem biztonságos, sőt, nem hiszem, h 1 16 éves pasi, mert gondolom, nem lehet vmi túl idős a pasid, nem tudja időben kivenni. de hülyeség is a megszakitás. a tabinak meg lehetnek mellékhatásai, de ehhez is fel kell nőlni, és bevállalni. a gumit meg meg lehet szokni. ez csak pasihiszti.
2010. máj. 15. 18:41
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha komolyabb a kapcsolat, akkor tabletta. Ezerszer jobb a srácnak és neked is, mert nem kell gumival baszakodni. Az a néhány másodperc is el tudja rontani a spontán dolgokat. Főleg ha a másik szobában van. Na meg tablettával olcsóbb is, ha átlag napi legalább eggyel számolunk. És a gumi fogy... pl. egy egész nap együtt van valakivel az ember... és végig... akkor szar közben elmenni venni. :-D Meg a tablettánál nem kell vigyázni, hogy esetleg milyen kézzel hova nyúl az ember... meg egyebek... de ha 16 vagy és nem vagytok olyan sok ideje együtt, akkor gumi
2010. máj. 15. 19:54
 8/8 anonim ***** válasza:

Hát 16 évesen tényleg nem ajánlatos a tabletta.Esetleg egy év múlva.Hát a gumi a legbíztonságosabb de én használtam anno kupot is.Nekem az nem igazán jött be mert elég körülményes és tényleg vigyázni kell a pontosságra.A legtöbb recept nélküli.Mondjuk akkor nem árt figyelni Ovuláció-t hogy melyik napokon a legnagyobb esélye annak hogy terhes leszel.Itt kitudodd számolni: [link] .És ha tényleg a hüvelytabletta/kup mellet döntesz akkor azokon a napokon hanyagoljátok egymást:)

21/L

2010. máj. 16. 01:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!