Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A megszokottnál elöbb tabiszün...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A megszokottnál elöbb tabiszünet? Lejjebb info.

Figyelt kérdés
szóval szalagavatókor lett volna meg a bajom (jan.9.) de nem akartam h meglegyen ezért nem tartottam szünetet. most viszont azt akarom h elöbb megjöjjön:D mivel egy tökjó buli lesz jövöhét szombaton febr.1-jén meg 2.-án meg túrázunk..szóval vasárnap fogyna el mind a 21 darab. addig még van 4 db. nagy baj lenne ha ezt nem szedném be, hanem most tartanék szünetet 7 napig, utána pedig folytatnám? szóval jövö hét csüt.-ön szedném megint a kövi levéllel. köszi előre is a segítséget:)
2010. jan. 21. 14:54
 1/7 anonim ***** válasza:
egy buli kedvéért nem éri meg ilyesmikkel szórakozni :S és miért nem birsz ugy bulizni, h megvan? nekem a tabletta csökkentette a görcsöket, igy nyugodtan mehetek akár buliba is ugy. amugy ezt inkabb orvossal beszéld meg. ő a szakember.
2010. jan. 21. 14:56
 2/7 A kérdező kommentje:
nem kimondottan a buli kedvéért. írtam h túrázni is megyünk osztállyal és nemtom h pl te ien helyzetben a nagy semmi közepén hogy cserélnél?:M meg 14-15 km-ket gyalogolni ugy h megvan a bajod..na mind1. amugy én ugy tom h lehet mert doki ezt mondta. h bármikor abbahagyhatom és akkor tartok szünetet amikor akarok. csak megerősítésre vártam. nem kell az osztás akk inkább ne írj. azért köszi..
2010. jan. 21. 15:01
 3/7 A kérdező kommentje:
ja é mellesleg 38 napja folyamatosan szedem...mert nem volt tabiszünetem ha nem figyeltél volna..
2010. jan. 21. 15:04
 4/7 anonim ***** válasza:

a betegtájékoztatón kell elolvasni, h ez hogyan működik a te tablettádnál. nem minden tablettánál lehet ugyanúgy menzeszt tologatni,. van amit előbb abba lehet hagyni, de van amit nemszabad egyáltalán előbb abbahagyni, hanem szünet nélkül kell tovább szedni, így kimarad az a menzesz.

ha 3 fázisut szedsz, akko 90% h nemszabad hamarabb abbahagyni.

2010. jan. 21. 17:31
 5/7 A kérdező kommentje:
sima egyfázisú. gestomix 20
2010. jan. 21. 19:05
 6/7 anonim ***** válasza:
elolvastam. de akkor se lehet ezzel szórakozni, hivj fel egy dokit, és kérdezd meg.
2010. jan. 21. 22:39
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. abbahagytam.
2010. jan. 22. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!