Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Van okom aggodalomra? ( lent...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van okom aggodalomra? ( lent info. )

Figyelt kérdés
Úgy 3 napja múlt el a ciklusom, és lefeküdtünk a barátommal. Eddig mindig gumit használtunk, és mindenre odafigyeltünk, de most valahogy elég későn eszméltünk mind a ketten. Elélvezni bennem nem élvezett. Tehát egy kis ideig mozgott bennem, kihúzta, és utána elég hamar el is ment. Nagyjából tudjuk a dolgokat, beleértve azt is hogy ez nem a legjobb fogamzásgátlás, sőt, ez nem is az. De nem élvezett el bennem, viszont az elő-cseppektől is lehet valami.. Félek.. Van okom aggodalomra? Kérlek segítsetek..
2010. jan. 24. 21:44
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
van
2010. jan. 24. 21:47
 2/19 anonim ***** válasza:

Okod megvan az aggodalomra.

off: gumi vagy tabletta és nincsen ezzel probléma.

2010. jan. 24. 21:49
 3/19 A kérdező kommentje:
körülbelül hány százalékban van okom aggodalomra? :S
2010. jan. 24. 21:51
 4/19 anonim ***** válasza:
Szia! Vérzés után 3 nappal voltál, és nagyon rövid ideig történt, gyakorlatilag lehetetlen. Jó persze, vannak csodák, tehát kizárni nem lehet, de tényleg annyira minimális az esély rá.
2010. jan. 24. 21:52
 5/19 anonim ***** válasza:
50%

a vérzés első napján is előkerül a következő pete a petefészekben. röviden, ha neked 7 napig tart a vérzésed akkor már 7 napja érlelődik a pete a petefészekben. ugyanis a vérzés nem más mint a méh falán lévő megvastagodott nyálkahártya leválása (aki nem hiszi vegyen elő egy bioszkönyvet) a pete eltávozik és jön rá röktön a következő ami kezd érlelődni. a példa alapján akkor van egy 7 napja érlelődő petéd ami szerintem már esély a gyerekre (ismétlem bioszkönyv és iskolai biosztanár. olvass utána, ha nem hiszed el) sztem vegyél be egy 72 órásat, ha még benne vagy a 3 napban, vagy, ha nem csináltass tesztet.

Egy bioszfaktos középiskolás.

2010. jan. 24. 23:09
 6/19 anonim ***** válasza:

100 nő közül, aki megszakítással védekezik, egy év alatt 35 esik teherbe

100 nő közül, aki sehogyse védekezik, egy év alatt 80 esik teherbe.

A kettő között 2.28szoros a különbség. Azaz csupán ennyivel kisebb az eeélye a terhességnek, mint ha beléd élvezett volna.

Ráadásul a ciklusod első felében! tegyük fel, hogy 7 napig tartott a vérzésed. Rá 3 nappal, a 10. napon szeretkeztetek, és az előváladékkal került beléd némi híicarsejt is. Ezek akár egy hétig is életben maradhatnak a petevezetékedben. És mopst jön a poén, amiről úgy tűnik, lemaradtál bioszórán: a legtöbb nőnek 28 napos ciklus esetén a 14. nap körül van tüszőrepedése.

Adjuk össze: a 10. napon hímivarsejt került beléd, ami akár egy hétig is életképes, és négy nap múlva felbukkan a petevezetékben egy érett pete... naná, hogy megtermékenyíti.

És végül egy sztori:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

"Mi óvszereztünk a pasimmal, mert nem szedhetek sajnos tabit.

Tavaly februárban egy welnesshétvége alkalmával kifogytunk a municióból és egymásnak estünk a medence parton.

Ilyenkor jön az épphogy csak betette, és nem ment belém. Ami egyébként igy igaz, ugyhogy én nem idegeltem magam ezen (ugyan mennyi az esély előváladéktól?!) és láss csodát.. nem jött meg. Ja menstruáció utáni 2. nap volt ráadásul. :)

5 hetesen jöttem rá hogy terhes vagyok, először azt hittem ez valami rossz vicc.

Innentől a sztori hosszu, de mocskos, lényeg a lényeg van egy kislányom aki egy éves lesz novemberben, apa nélkül.

Ugyhogy lehet, ez nem 'urban legend', nem mondom hogy bánom hogy igy alakult, de tény... védekezni KELL . Mert a megszakitás orosz rulett.

27/L"

2010. jan. 24. 23:50
 7/19 anonim ***** válasza:
ha nem védekeztek, akkor megvan az esély. a helyedben bevennék 1 72 orasat, és többet nem csinalnek olyen marhasagot.
2010. jan. 24. 23:51
 8/19 anonim ***** válasza:
* ilyen
2010. jan. 24. 23:52
 9/19 anonim ***** válasza:
ja, és igen, az előváladéktól is teherbe lehet esni. aki mást mond, az informálatlan, és felelőtlen.
2010. jan. 24. 23:52
 10/19 anonim ***** válasza:

Az 23:09-es hozzászóló mondanivalóját kiegészíteném annyival hogy akár menstruáció alatt is teherbe lehet esni. Lehet h nem túl gyakori de előfordul. Szóval villámgyorsan szerezz 72 órás tablettát. A teszt asszem csak 1 vagy 2 hetes terhességet mutat ki szal ott már nem úszod meg egyszerűen a dolgot.

Egy biosztagozatos középiskolás:)

2010. jan. 24. 23:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!