Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Van okom aggodalomra? ( lent...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van okom aggodalomra? ( lent info. )

Figyelt kérdés
Úgy 3 napja múlt el a ciklusom, és lefeküdtünk a barátommal. Eddig mindig gumit használtunk, és mindenre odafigyeltünk, de most valahogy elég későn eszméltünk mind a ketten. Elélvezni bennem nem élvezett. Tehát egy kis ideig mozgott bennem, kihúzta, és utána elég hamar el is ment. Nagyjából tudjuk a dolgokat, beleértve azt is hogy ez nem a legjobb fogamzásgátlás, sőt, ez nem is az. De nem élvezett el bennem, viszont az elő-cseppektől is lehet valami.. Félek.. Van okom aggodalomra? Kérlek segítsetek..
2010. jan. 24. 21:44
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

A teszt minimum 2 hetes terhességet képes kimutatni, és még ekkor se mindig. Idő kell hozzá, hogy elegendő terheshormon (HCG) termelődjön, ami már eléri a terhesteszt mérési határát.

28 hetes terhes

2010. jan. 25. 00:01
 12/19 anonim ***** válasza:

Ha most bevesz egy 72 órásat kb 5 nap múlva újra megjön neki...Ergo menstruáció után 8 nappal megint menstruál.

Aki pedig bioszos az nézzen meg egy női ciklust, nézze meg hogyan szabadul ki a pete, nézze meg mi az a corpus haemorrhagicum és egyebeket és utána mondja, hogy egy normális ciklus esetében teherbe lehet esni a menstruáció utáni 3. napon.

Van fogalmatok róla pontosan mit csinál a 72 órás? Csakis és kizárólag orvosi javaslatra lehet bevenni, nyilván nem véletlen, mert az itt lévők azt hiszik pez cukorka. Amennyiben az orvos tanácsa az, hogy vedd be, akkor igen, ha az orvos nemet mond, akkor szó sem lehet róla.

2010. jan. 25. 17:11
 13/19 anonim ***** válasza:
igen, van fogalmunk rola. de ha te ugy gondolod, h egy abortusz jobb, akkor csak ajanld azt.
2010. jan. 25. 17:40
 14/19 anonim ***** válasza:
Tanulj meg olvasni...orvost ajánlottam. Már ez is gond neked? Látom neked tényleg teljesen mindegy ki mit ír, fújod a félinformációkat és a nem teljes körű magyarázást, tudod mindennek két oldala van. És márpedig az a legjobb, ha az orvos mondja meg mit csináljon...remélem ezzel azért egyet értesz, hogy az orvos véleménye többet ér, mint amik ide vannak irkálva.
2010. jan. 25. 18:21
 15/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Annyi ilyen kérdés van... Nagyon sok és én is csak azt tudom mondani, hogy lehetsz terhes. Tapasztalatból mondom. Előváladéktól...

2010. jan. 25. 22:14
 16/19 anonim ***** válasza:

Biztos jobb ha elmegy orvoshoz, de a 72 órás tablettához nem kell orvos. Bemegy a helyi kórházba és ott tök ingyen névtelenül is akár megkapja a tablettát. És lehet h megint menstruálni fog tőle, de nem is írtam h nem fog csak azt h menstruáció idején is teherbe lehet esni.

Amúgy meg lehet h én látom rosszul, de inkább menstruáljak kétszer gyorsegymásutánban minthogy egy nemkívánt gyereket kelljen nevelnem egy életen át.

2010. jan. 25. 22:41
 17/19 anonim ***** válasza:
És a kórházban a portán osztogatják vajon az esemény utániakat, vagy az információs pulton áll egy elegáns üvegtálban? Azért ott is orvos írja fel a delikvensnek, nem a takarítónő nyomja a kezébe.
2010. jan. 25. 22:51
 18/19 anonim ***** válasza:
Korrekció: Esemény utáni nincs ingyen, soha, elég borsos ára van. És mindenki nem veheti be, tehát orvos írja fel, ha szükséges. A gyors egymásután menstruálással pedig igen sok probléma van, ha valaki nem csak a vérzésben, hanem az egyéb kikerülő tényezőkön is elgondolkozik.
2010. jan. 25. 23:08
 19/19 anonim ***** válasza:
hat, nem tudom. nalunk nem orvos irja fel, hanem lehet venni. de egyetértek, h orvos véleménye a fontos, de mire eljut oda, akár hetekbe is beletelhet, mire időpontot kap, meg stb. nem értem amugy, h miért lenne az én információm félinfromáció, de jól van. ezek a tablettak éppen az ilyen balesetekre vannak kitalálva.
2010. jan. 25. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!