Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha eddig védett a gyógyszer...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha eddig védett a gyógyszer akkor most is véd?

Figyelt kérdés
9 hónapja szedek fogamzásgátló tablettát.A barátommal már az első hónapban is csak azzal védekeztünk és tökéletesen védett a tabletta. Mindig napra pontosan jött meg.A 7-edik levélnél jártam amikor utoljára voltunk együtt,utána is rendesen megjött,nem lett baj. Szakítottunk,de a gyógyszert folytattam,mert beállította rendesen a menstruációm és nem akartam kidobni. Most a 9-edik(utolsó) levélnél járok és a héten együtt voltam egy sráccal,nem védekeztünk mással,mert szedem még a tablettát. Ha eddig nem estem teherbe a tabletta alatt akkor most ezzel az utolsó alkalommal se eshettem teherbe igaz? 19/L

2015. márc. 5. 21:10
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha folyamatosan szedted a gyógyszert akkor nem leszel terhes, de ha kihagyogattad meg immel ámmal szedted csak akkor lehetsz terhes.
2015. márc. 5. 21:13
 2/6 A kérdező kommentje:
Minden nap szedtem,maximum egy órás eltérésekkel,egyet sem hagytam ki!
2015. márc. 5. 21:15
 3/6 anonim ***** válasza:
A menstruációdat nem állította be. Ami ilyenkor jelentkezik, az az un. megvonásos vérzés. Peteérés semmikor nincs.
2015. márc. 5. 21:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Hol láttad leírva a fogamzásgátló betegtájékoztatójában, hogy kizárólag adott személy ellen véd? Szerinted hogyan ismerné fel a tabletta, hogy éppen ki dugott meg? A méhszáj előtt elkéri a spermák TAJ számát, és ha nem az éppen aktuális barátodé, akkor átengedi? :D
2015. márc. 5. 21:44
 5/6 anonim ***** válasza:
hát a megvonásos végéig vagy védve..a
2015. márc. 6. 00:17
 6/6 anonim ***** válasza:

Persze, hogy most is hat a tabletta.

"de a gyógyszert folytattam,mert beállította rendesen a menstruációm"

Nem beállította, hanem leállította a menstruációd. Kicsi, de fontos különbség, mert emiatt akadályozza a teherbeesést a gyógyszer.

2015. márc. 8. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!