Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kimaradt 3. levélből egy szem gyógyszer?
Először is a kérdés rossz kategóriában van!
Másodszor h a ilyen előfordul akkor követni kell a betegtájékoztatóban leírtakat!
Az 1. és a 3. héten kihagyni gyógyszert veszélyesebb mint a 2. héten
Ha 12 óra elteltével beveszed akkor nem lesz gond. Úgy tűnik több telt el 12 óránál, egyébként ezekből már bevehetsz egyszerre kettőt is (tehát bevehetted volna együtt a péntekit meg a csütörtökit)
Úgy tudom ilyenkor (a 3. héten) vagy abbahagyod a gyógyszert és vársz 7 napot beleértve azt a napot amikor elfelejteted (na ezt már nem tudod csinálni)
vagy szeded szünet nélkül tovább a következő csomagot.
Kérlek olvasd el a tájékoztatót! Ha előre elolvastad volna tudtad volna hogy mit kell tenned, vagy legalább gyorsan megtudtad volna újra nézni.
Ja és ha szünet nélkül beszeded a kövi csomagot akkor pecsételő vagy áttöréses vérzés jelentkezhet a 2. levél szedése alatt, de sztem ez is le van írva!
ja nem én néztem félre jó kategóriában volt :P
Bocsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!