Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merem bevenni a fogamzásgátlót!?
Minden fogamzásgátlónál fennáll ez a veszély. Ha normálisan megvizsgáltak és nincs hajlamod, akkor szedd nyugodtan, mellette vedd komolyan a sok mozgást, igyál 2.5-3 liter folyadékot, ha cigizel, tedd le.
Ha nem vizsgáltak meg, akkor inkább tényleg ne szedd, hanem vizsgáltasd meg magad.
"0,001%-kal növeli bármelyik másik ember esélyeihez képest."
Erős ferdítés. Fogamzásgátló tabletta használata nélkül 10 ezer nőből 2 kap trombózist. Fogamzásgátló használata mellett (a tabletta hatóanyagától függően) 5-12 nő. Ez akárhogy is számolom, 2-6-szoros rizikó.
Kérdező: Ha félsz, ne szedd, meg van oldva. Gumióvszer pl. nem okozhat trombózist.
Az óvszer megbízhatatlan, kényelmetlen és drága. Elég sokaknak sikerül teherbe esni gumival, gyógyszerrel viszont gyakorlatilag lehetetlen. Aki rendszeres szexuális életet él, annak az óvszernél sokkal hatékonyabb védekezés kell.
Sosem értem ezt a trombózis-hisztit, ennyi erővel az utcára se lépj ki, mert bármikor elüthet egy autó, vagy megkéselhetnek. Ezek sokkal gyakrabban történnek meg, mint a trombózis. Néha muszáj döntéseket hozni... olyan nincs, hogy nem jó semmilyen védekezés, nem akarsz gyereket se, de szexelni azért igen... nem kell mindentől mániákusan rettegni, csak mert a neten olvastál róla valamit.
Most azért kellett lepontozni, mert elmondtam a tényeket?:D
Nem a kisujjamból szoptam ki, el lehet olvasni az orvosi előiratokat (ogyi.hu).
A gumi pedig megfelelő használat esetén megfelelő védelmet nyújt. 9 éve használom rendszeresen, egyetlen egy darab sem szakadt még ki. És nem, terhes sem lettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!