Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogyan emlékeztetitek magatokat, hogy ne felejtsétek el bevenni a fogamzásgátlót?
Sziasztok!
Ma kezdem el szedni életemben először a fogamzásgátlót. Mindennek tisztában vagyok, de félek, hogy mi van, ha elfelejtem... Egyetemista vagyok, kicsit szétszórt.í
Ti hogyan emlékeztetitek magatokat?
Fogsz egy naptárat, és a napi rutin részévé teszed, hogy az adott napra amikor beszedted teszel egy X-et. Így tudod követni hogy vetetted-e vagy sem, igazából ez egy hétig tartó folyat kb utána megszokod.
Szerintem.
Köszi! :)
Azzal nincs gond, hogy "ma bevettem-e már?", mert a tabletták felett jelzés van...
Beállítottam a telefonomon is, hogy biztosra menjek! :)
Amikor volt rendes szexuális életem, nem felejtettem el bevenni, mert volt, amiről eszembe jutott... :)
Aztán mikor rendszertelenebbé vált, el-elfelejtettem, akkor a nőgyógyászom adott egy kis kütyüt, ami minden nap csipogással emlékeztetett. De a telefon is ugyanezt a célt szolgálja. Aztán átálltam a hüvelygyűrűre, azt meg nem lehet elfelejteni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!