Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mivel próbálkoznátok a helyemben?
Sziasztok! :)
(A kerdesem veresen komoly, legyszi csak normalisak valaszoljanak.)
Elso egyuttlet utan kellemesen kiderult, hogy az ovszer irritaciot/ allergiat okoz nalam. A kezeles ideje alatt lealltunk a dologgal, de parom nagy buntudatot erzett...
Mar regota kuzdok egy sulyos borbetegseggel es azt olvastam, hogy a fogamzasgatlo ugy helyre tudja rakni a hormonhaztartast, hogy csokkentheti a "rossz idoszakok" kialakulasanak eselyet/szamat. (Valos oka meg nem ismert a betegsegnek.) Elso honapokban mukodott is a dolog, de igy 6 honap utan csak a negativ oldalat latom. Faj tole a mellem es pl. egyszer megesett, hogy egyet kihagytam es rendesen tovabb szedtem, de abban a honapban folyamatosan fajt a fejem es hanyingerem volt, a borom eddig soha nem tapasztalt reakciokat mutatott es a fogamzasgatlo mellett mindig hiszterikusabb is vagyok. Most irattam fol 3 havi adagot, de szivem szerint abbahagynam... Menstruaciommal elotte sem volt baj, aktuskor csak parazom a vedelem miatt, sikositot is be kellett szereznunk, csokkent a libidom...
Parom 25 en pedig 18 vagyok. Vettunk egyszer huvelyi fogamzasgatlot, kremhab szeruseg, de iszonyuan gusztustalan volt es szinten irritaciot okozott nalam. Nincs valami otletetek, hogy hova tovabb? Marmar nevetseges a helyzet, de innen nezve tragikus is. Nagyon szeretjuk egymast. Olyan modszert szeretnenk, ami azert majd lehetove teszi, hogy nehany ev mulva megajandekozhassam egy babaval.
Elore is koszonok minden kommentet!
latex és antiallergén óvszerrel :) nagyon sokfélét árulnak már :) ne add fel :)
egyébként lehet nem az óvszert irritált téged, hanem összeszedtél valamit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!