Mivel próbálkoznátok még a helyemben lennétek?
Figyelt kérdés
9 hónapja próbálkozunk a párommal, és még nem sikerült teherbe esnem. Már mindent megpróbáltunk. Mit lehetne még tenni. Előre is köszönöm a válaszokat. Azt ne mondjátok, hogy legyünk türelemmel, mert már nagyon szeretnénk gyereket.2014. jan. 2. 14:41
1/9 anonim válasza:
Nem tudom milyen rendszerességgel szexeltek viszont szerintem most kicsit ne csiáljátok mert szerintem utánna minél nagybb vágy annál könnybb de ez csak tipp.
3/9 A kérdező kommentje:
Igen próbáltuk.
2014. jan. 2. 14:49
4/9 anonim válasza:
Mi az a minden, amit kipróbáltatok?
Amiket lehet próbálni:
ovulációs teszt (PG53 és rápisilős)
vitaminkúra
méhpempő
hőmérőzés
fenék felpolcolása
Amik kicsit kétesek:
talpreflexológia
jónás módszer
agykontrol stb
De mindenek előtt egy rendes orvosi kivizsgálás kellene nektek, mi egyből ezzel kezdtük és úgy, hogy semmi gond nem volt, úgy jött össze a 8. hónapban.
5/9 anonim válasza:
Gyertyaallas, homerozes, ultrahangos tuszorepedes kontroll. Ezek voltak?
6/9 anonim válasza:
hormonvizsgálat a ciklus különböző napjain,
uh peteérés környékén,
spermavizsgálat. ezek is voltak?
7/9 anonim válasza:
Lúgosítás és aviva torna számomra meghozata a várva várt eredményt, 8 év után. Számomra ez volt a "megoldás".
8/9 anonim válasza:
Szia.Nekünk is nehezen jött össze.Én nagyon rá görcsöltem,nagyon nagyon akartam a babát.Elmentem dokihoz,és ö ajánlott egy petevezeték át járhatóságit.4 éve lesz március elején csinálta,és az egyik vezetékem le volt tapadva,de hála ennek a beavatkozásnak újra át járható lett.Akkor megnyugodtam,és a hónap végén + lett a tesztem.
9/9 lajos 001 válasza:
idegen kannal viccet félretéve csak sex más semmi semi akarom semmi idegeskedés jön az mágátólha itt az ideje
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!