Kamaszok, ti ennek örülnétek, vagy szomorúak/mérgesek lennétek miatta?
Annak, hogy úgy van megbeszélve mondjuk szombatra, hogy a szüleitek elmennek valahova, és csak vasárnap délután jönnek haza, viszont máshogy alakulnak a dolgok, és már szombat este hazajöttek.
Csak kíváncsi vagyok, ti örülnétek-e ennek, hogy korábban hazajöttek, vagy nem.
az attól függ, hogy milyen programot szerveztem volna szombatra :)
lehet, attól tartanak a szüleid, hogy butaságot csinálnál, ha egyedül hagynának.
Ha valakit átakarnék hozni és azzal szexuális jellegű tevékenységeket végeznék,illetőleg szexelnék(PERSZE NEM FELELŐTLENÜL!!),akkor biztos,hogy zavarna,hogy nem este csinálhatnám,hanem még nappal és figyelnem kéne arra,hogy mikor jönnek a szüleim..na az úgy durva lenne.
18/L
Szeretek egyedül lenni, mert akkor olyan dolgokat csinálhatok, amiket nem, ha itthon vannak, szóval bosszús lennék :)
Most nem kell nagyon brutális dolgokra gondolni. :D Mondjuk bírom üvöltetni az 80's Hits-et a TV-ben, nem szól rám senki, ha Sex Pistols-ra karaokézok a tükör elött, bent eszem meg a reggelimet, vagy ugrálok az ágyon XD
13/L
A szombat estére tervezett programtól függene :)
Ha mondjuk elmennénk kocsmázni a barátaimmal, akkor annyira nem örülnék hogy anyáék korábban jönnek haza, mert úgy nekem is időre kellene hazaérnem.
Ha viszont egész este a tv előtt punnyadnék, nem igazán változtat a dolgon, hogy otthon vannak-e a szüleim vagy nem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!