Lányok ti lennetek egy olyan fiú barátnője aki fél évvel idősebb töletek? 15/L
Figyelt kérdés
Vagyis nem gáz az hogy majdnem egy idős velem??2013. okt. 19. 21:27
1/15 anonim válasza:
Miért lenne gáz,még ha fiatalabb se lenne az. Bár 15 évesen még bőven ráérnél a pasizással.
2/15 anonim válasza:
Szerintem ha 15 vagy, akkor 15-18 éves fiúk jöhetnek szóba, szóval oké:)
3/15 A kérdező kommentje:
Ő most lesz 16
2013. okt. 19. 22:26
5/15 anonim válasza:
Szerintem nem gáz. Ha tetszik neked, hajrá :)!
6/15 anonim válasza:
De, baromi gáz. Legalább 30 évessel kéne kezdened.
7/15 anonim válasza:
Teljesen mindegy, hogy hány éves csak szeresd. Meg inkább akkor vannak gondok, amikor idősebb nálad a barátod, pl az én barátom 4 évvel idősebb nálam és minden vitánál meg kirohanásomnál szóbvá teszi, hogy gyerekes vagyok, de nem haragszom rá, ezzel én is tisztában vagyok :) De ha erre érzékeny vagy akkor jó a kis korkülömbség
8/15 A kérdező kommentje:
Én csak attól félek hogy nevetségesnek néznénk ki
2013. okt. 20. 09:49
9/15 anonim válasza:
Nem, az a szerencsés. Képzeld, én 14 éves vagyok, és szerelmes vagyok egy 20 évesbe...
10/15 anonim válasza:
Nem lennetek nevetsegesek :-) en annyi idosen jottem ossze a parommal mint most te o akkor volt 17, eves :-) egyaltalan nem rossz ha a fiu idosebb es erettebb nalad :-) mi mar masfel eve egyutt vagyunk szoval hajra! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!