Mivel próbálkoznátok? Éjszaka-puki-ébredés.
4 hónapos kisfiam állandóan ébred éjszaka,feszíti a puki, ilyenkor elkezd rúgkapálni,kalimpálni és minél jobban csinálja annál jobban nem jön ki. Próbáltam már,hogy kivárok,de akkor teljesen felébred,ordítás és hosszú idő,míg visszaalszik. Próbáltam tornáztatni,de félálomban nagyon megijed tőle és ismét ordítás. Eddig a legjobb megoldás az,hogyha kalimpál,akkor cicire teszem,közben ellazul,és simán kijön a puki,majd alszik tovább ...és én is :-)
...de az utóbbi két napban már volt,hogy csak 1,5 óra telt el két ilyen műsor között. Nem zavar,ha éjjel eszik,nem várom el,hogy átaludja az éjszakát,csak így már kezdek nagyon fáradt lenni...
...valakinek hasonló tapasztalat,esetleg jó ötlet...?
...azt ne mondjátok,hogy hagyjam sírni,mert éjjel szeretem,ha a férjem és a szomszédok tudnak aludni. :-)
Szia!
Hát tudom, hogy milyen ez! Nekem a kisfiam 11 hónapos múlt és még van, hogy most is erre kelek éjszaka! Ordít, nagy nehezen pukizik aztán cicizik és próbálom visszaaltatni! :( Én volt, hogy adtam neki háromszor Espumisant (nem tudom, hogy kell írni) attól talán jobb volt, de az sem tuti! Mostanában úgy altatom vissza, hogy az egyik karomon a kisfeje, illetve a dereka, a másik kezemmel pedig feltolom mindkét lábát. Ez néha segít neki ellazulni! Remélem, hogy nem fogtok ilyen sokáig kínlódni! Mert igen megvisel! Ja mi a büfivel is kínlódunk! Nekem sincs bajom ha enni kell fel szépen csendben eszeget és visszaalszik, de a puki, büfi miatti kelés, visítva sírásból elegem van! Főleg azért mert sokszor nem tudok neki segíteni! Úgy sajnálom őt!
Abszolút ne hagyd sírni, hiszen baja van ilyenkor, segítséget kér tőled! Próbáld ki az Espumisant hátha nálatok jó lesz!
Harmadik vagyok!
Enyém pár hetes korától hason alszik!
Kedves 3.válaszoló!
Tegnap javasolta egy homeopátiás orvos a Lycopodium 5 CH-t,este 5 golyócskát vízben oldva beadni...esetleg próbáljátok ki ti is...hatását még nem tudom,tegnap rendeltem meg a gyógyszertárban.
vegyél homeós szert, mi az infacoltól fos..tunk az eszputól meg ordítottunk nuxvomica 5 ch és camomilla vulgaris 5 ch 2-2 szem pici vízben feloldva szájon át fecskendővel beadva előtte utána 20 percig nincs evés ivás csodát tesz!!!
mi ezt adjuk két hónapja és teljesen bevákt, sőt a cam még fogzásra is jó.. üdv
A hasaltatás jó, ha hajlandó hason aludni. (az enyém nem akart, már 3 hónaposán át is fordult, annyira utált :))
Szerintem ne szoktasd rá a cicin pukizásra, mert magaddal szúrsz ki, rászokik, és később nehéz lesz róla leszoktatni. Tudom,saját tapasztalat. 5 hónaposan rászokott az éjjeli ébredésre, cicire tettem, mondván éhes, és 7 hónapos koráig állandóan felkelt, ráadásul egyre gyakrabban. Leszoktatni nehezebb, mint nem rászoktatni. (hulla fáradt voltam nappal, kevesebb volt a tejem is, feszült is voltam ezek miatt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!